Ezek voltak a Media-Világa leglátogatottabb posztjai 2016-ban!

Idén az X-Faktor és a This is Us volt a favorit a körötökben.

Ez az év sem telhet el úgy, hogy ne árulnám el nektek, melyek voltak azok az idei posztok az oldalon, amelyek a legtöbb oldalletöltést generálták. Csakúgy mint tavalyi, az idei lista is eléggé sokrétű lett, hiszen a tehetségkutató műsorok mellett sorozat és könyvkritikák is helyet kaptak a TOP10-ben, ahogyan az ország legnézettebb sorozata, a Barátok közt is. További érdekesség, hogy a listán szereplő posztok majdnem fele szeptemberben íródott, ami abból a szempontból nem is meglepő, hogy ebben a hónapban keresték fel a legtöbben az oldalt, ezzel pedig nézettségi csúcsot döntöttünk! 😉

Na de mindenféle kertelés nélkül, a képet követően most már jöjjön inkább a leglátogatottabb posztok listája:

#1. Nem folytathatja tovább a versenyt az X-Faktor balhés versenyzője! – 2016. november 2.

Az idei év leglátogatottabb bejegyzése az X-Faktorhoz köthető, amin tulajdonképpen nem is csodálkozom, hiszen ha nem is hetekig, de jó pár napig attól volt hangos a sajtó, hogy hat év után megtörtént a tehetségkutató műsor első kizárása, méghozzá pont az élő adások előtt.  Petics Kristófot mindenesetre nem rázta meg túlságosan ez a döntés, hiszen azóta már az első dalát is kiadta.


#2. Ma este a 8000. részhez ér a Barátok közt! – 2016. július 21.

Szintén előkelő helyezést ért el a Barátok közt jubileumi epizódjáról szóló poszt is, amelyet én egyáltalán nem bánok, hiszen igenis megérdemli a sorozat, hogy beszéljenek róla, pláne egy ilyen jeles esemény kapcsán. Az már más kérdés, hogy a producerváltás óta sajnos kisebb hanyatlásba indult az RTL Klub napi sorozata, de erről a jövőben talán majd bővebben is írok.


#3. Akkor és Most: A karrierjük kezdtete óta ennyit változtak a This is Us szereplői! – 2016. szeptember 20.

Igazán meglepődtem, amikor megláttam, hogy harmadik helyezést ért el a This is Us színészeiről szóló cikk az oldalon, én ugyanis tényleg csak afféle érdekességnek szántam, ettől függetlenül örülök a népszerűségének és egyben remélem, hogy ezáltal csak még többen rátaláltatok erre a szuper sorozatra!


#4. Empire: A második évadról – 2016. szeptember 22.

Mindig nagyon örülök annak, amikor egy-egy kritikámat egyre többen elolvasnak, annak pedig különösen, hogy sikerült a negyedik helyet is megkaparintani az egyiknek, pláne annak fényében, hogy hazánkban közel sem olyan népszerű az Empire, mint a tengerentúlon. A második évad egyébként eléggé gyenge lett az elsőhöz képest, remélem a harmadik etap már nem lesz majd ekkora csalódás.


#5.Ryan Murphy élete legjobb egyben legrosszabb időszakát élte meg a Glee során! – 2016. szeptember 24.

Sosem hittem volna, hogy ennyire megfogom szeretni a Glee-t, mégis sikerült, olyannyira, hogy azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy életem egyik meghatározó pontjává nőtte ki magát, így a véget érte után is ha találok róla valami érdekes írást, akkor naná, hogy azt rögtön megosztom veletek. Jelen esetben Ryan Murphy interjúját fordítottam le nektek, amit szerintem igenis érdemes elolvasni, hiszen elárult néhány kulisszatitkot is. 🙂


#6. Féltávhoz érkezett a Sztárban sztár idei évada! – 2016. október 22.

A Sztárban sztár kétségkívül az egyik legszórakoztatóbb showműsora volt idén is, amiből még mindig nem fogyott ki a szufla, annak ellenére sem, hogy idén már a negyedik szériája került adásba. A tévéműsorról írt hírek és kritikák közül a féltáv környékén megírt értékelésem volt a legolvasottabb, aminek én személy szerint nagyon örülök.


#7. X-Faktor 2016: Lezajlott a Mentorok háza, kialakult a TOP 12-es mezőny – 2016. november 1.

Az X-Faktor még egyszer ráfért az idei listára, ám ezúttal egy kritika formájában, amelyben a mentorházba bejutott versenyzőkről ecseteltem. Most, hogy már véget ért a hatodik évad – jövőre pedig biztosan érkezik a hetedik – jobban átgondolva tulajdonképpen jól döntöttek a mentorok abból a szempontból, hogy kiket is engedtek tovább, egyedül Krizsma Gwendolin kiesését sajnálom nagyon.


#8. Könyvkritika: Swati Avasthi – Ököl/Jog – 2016. szeptember 29.

Idén sajnos nem sikerült annyi könyvet elolvasnom, mint amennyit beterveztem és egyben megvettem, de majd jövőre igyekszem bepótolni mindent. Rettentően boldog vagyok, amiért felfért egy könyvkritikám is a listára, ráadásul Swati Avasthi csodálatos alkotása, az Ököl/Jog szerezte meg ezt a megtisztelő helyet, amelyet szerintem érdemes lenne elolvasni mindenkinek.


#9. Első körben: This is Us – 2016. október 5.

Ahogy a bevezetőben is említettem, az X-Faktor mellett az NBC idei újonc sorozata, a This is Us is két helyet kaparintott meg, amelynek én különösen örülök, hiszen remekül nyitott a sorozat, és bár eddig csak az első öt részét láttam, azok is nagyon ott voltak a szeren. Remélem a további epizódok is hasonló minőséget fognak majd hozni. 🙂


#10. The Originals: A harmadik évadról – 2016. augusztus 25.

Sajnálom, amiért a Vámpírnaplók testvér sorozata nem büszkélkedhet túlságosan erős rajongótáborral, ugyanis bár a harmadik évad már nem volt olyan magával ragadó, mint az előzőek, ettől függetlenül továbbra is nagyon szeretem a sorozatot, éppen ezért remélem, hogy a hamarosan bekövetkező magyar premiert követően még többen rátaláltok majd a sorozatra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük