Főzd le anyámat! címmel indít új gasztroműsort jövőre az RTL

A vadonatúj műsor elvileg az RTL II-n fog rajtolni jövő tavasszal.

Az elmúlt hetekben egyre többször készítettek interjút az RTL Csoport vezérigazgatójával, Vidus Gabriellával, illetve a vezérigazgató-helyettessel egyben programigazgatóval, Kolosi Péterrel, akik kiemelték, hogy véleményük szerint a gasztro vonalon vannak még olyan formátumok, amelyek eddig még nem kerültek képernyőre, mégis siker lehet. Ezek után, na meg persze A Konyhafőnök és  Junior változatának kiemelkedően jó nézettsége miatt nem is meglepő, hogy jövő tavasszal egy új műsort indítanak, Főzd le anyámat! címmel, aminek a műsorvezetője Istenes Bence lesz.

A továbbiakban az erről szóló Sajtóközleményt olvashatjátok el, melynek forrása az RTL Sajtóklub. Én pedig végezetül csak annyit fűznék hozzá, hogy kíváncsian várom a debütálást. 🙂
http://2.bp.blogspot.com/-d_jLn567jRQ/VlbQszd7_GI/AAAAAAAAHu0/AHfZoPGkfoU/s1600/bg07.png
Sajtóközlemény: Főzd le anyámat! – Vadonatúj főzős reality az RTL II-n!
Jövő tavasszal új gasztro vetélkedővel jelentkezik az RTL II. Istenes Bence vezetésével két csapat, egy-egy anya-gyermek pár mérkőzik meg egymással. A műsorba mától várják azok jelentkezését, akik nem hagyják, hogy lefőzzék anyjukat!

Főzd le anyámat! című vadonatúj szórakoztató családi főzőműsorban két fős csapatok (anyák – vagy adott esetben akár apák – és gyermekeik) mérik össze főzőtudásukat a konyhában. A versenyzők a családi receptjeik közül a legfinomabbnak vélt ételt készítik el. A műsor lényege, hogy a felnőtt korú gyermekeknek egy megszabott időn belül kell elkészíteniük a kiválasztott ételt. A csavar, hogy míg a gyerekek a konyhapult mögött próbálják teljesíteni feladatukat, addig édesanyjuk instruálhatja őket, de tevékenyen nem vehetnek részt a főzési folyamatban. Csupán akkor avatkozhatnak be a szülők, ha megnyomják a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla idővel ketyeg. Miután elkészültek a csapatok ételeikkel, egy sztárséf eldönti, kinek a főztje jobb. Amelyik páros nyer, az csábító pénznyereményre számíthat.

A műsor készítői így mától várják azon 18 éven felüliek jelentkezését, akik úgy érzik, hogy családtagjukkal együtt le tudnak főzni bárkit. Ebben a műsorban nem a kimagasló konyhai tudás számít, hanem hogy a versenyzők féltve őrzött családi receptjeikkel lefőzzék az ellenfelet. A jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint regisztrálni és feltölteni egy képet a versenyző-párosról a www.rtl2.hu/fozdleanyamat linken. Ebben a műsorban az nyer, aki nem hagyja, hogy lefőzzék az anyját!

A műsor alapjául szolgáló „My mum cooks better than yours” egyébként nagy sikerrel futott többek között Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, Spanyolországban és Argentínában is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük