Főzd le anyámat! címmel indít új gasztroműsort jövőre az RTL

A vadonatúj műsor elvileg az RTL II-n fog rajtolni jövő tavasszal.

Az elmúlt hetekben egyre többször készítettek interjút az RTL Csoport vezérigazgatójával, Vidus Gabriellával, illetve a vezérigazgató-helyettessel egyben programigazgatóval, Kolosi Péterrel, akik kiemelték, hogy véleményük szerint a gasztro vonalon vannak még olyan formátumok, amelyek eddig még nem kerültek képernyőre, mégis siker lehet. Ezek után, na meg persze A Konyhafőnök és  Junior változatának kiemelkedően jó nézettsége miatt nem is meglepő, hogy jövő tavasszal egy új műsort indítanak, Főzd le anyámat! címmel, aminek a műsorvezetője Istenes Bence lesz.

A továbbiakban az erről szóló Sajtóközleményt olvashatjátok el, melynek forrása az RTL Sajtóklub. Én pedig végezetül csak annyit fűznék hozzá, hogy kíváncsian várom a debütálást. 🙂
http://2.bp.blogspot.com/-d_jLn567jRQ/VlbQszd7_GI/AAAAAAAAHu0/AHfZoPGkfoU/s1600/bg07.png
Sajtóközlemény: Főzd le anyámat! – Vadonatúj főzős reality az RTL II-n!
Jövő tavasszal új gasztro vetélkedővel jelentkezik az RTL II. Istenes Bence vezetésével két csapat, egy-egy anya-gyermek pár mérkőzik meg egymással. A műsorba mától várják azok jelentkezését, akik nem hagyják, hogy lefőzzék anyjukat!

Főzd le anyámat! című vadonatúj szórakoztató családi főzőműsorban két fős csapatok (anyák – vagy adott esetben akár apák – és gyermekeik) mérik össze főzőtudásukat a konyhában. A versenyzők a családi receptjeik közül a legfinomabbnak vélt ételt készítik el. A műsor lényege, hogy a felnőtt korú gyermekeknek egy megszabott időn belül kell elkészíteniük a kiválasztott ételt. A csavar, hogy míg a gyerekek a konyhapult mögött próbálják teljesíteni feladatukat, addig édesanyjuk instruálhatja őket, de tevékenyen nem vehetnek részt a főzési folyamatban. Csupán akkor avatkozhatnak be a szülők, ha megnyomják a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla idővel ketyeg. Miután elkészültek a csapatok ételeikkel, egy sztárséf eldönti, kinek a főztje jobb. Amelyik páros nyer, az csábító pénznyereményre számíthat.

A műsor készítői így mától várják azon 18 éven felüliek jelentkezését, akik úgy érzik, hogy családtagjukkal együtt le tudnak főzni bárkit. Ebben a műsorban nem a kimagasló konyhai tudás számít, hanem hogy a versenyzők féltve őrzött családi receptjeikkel lefőzzék az ellenfelet. A jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint regisztrálni és feltölteni egy képet a versenyző-párosról a www.rtl2.hu/fozdleanyamat linken. Ebben a műsorban az nyer, aki nem hagyja, hogy lefőzzék az anyját!

A műsor alapjául szolgáló „My mum cooks better than yours” egyébként nagy sikerrel futott többek között Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, Spanyolországban és Argentínában is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük