A Netflix továbbra is kitart a 13 Reasons Why mellett: Jövőre érkezik a harmadik évad!

Ennél jobb hírrel nem is lehetne zárni a napot.

Míg tavaly nem volt kérdés a folytatás, addig idén azért már rezgett a léc, hiszen amellett, hogy a kritikai visszhangok sem voltak túl kedvezőek, még az amerikai szülők egyik csoportja konkrétan a sorozat betiltását követelték, miután a készítők a második évadban is bemutattak egy nemi erőszakot, ám ezúttal egy teljesen más felállásban. A hab a tortán pedig egyértelműen Katherine Langford napokban tett kijelentése volt, Hannah Baker megformálója ugyanis azt nyilatkozta, hogy véleménye szerint mindent elmesélt már a karaktere által, amit elszeretett volna, így ő már nem tervez részt venni az esetleges harmadik évadban.

Ennyi fejlemény után joggal lehetett aggódni a sorozatért, ám a Netflix ma tiszta vizet öntött a pohárba, és egy videó által elárulták, hogy berendelésre került a folytatás, ami hasonlóan az eddigiekhez, jövőre fog debütálni a 13 epizód. A legégetőbb kérdés már csak az, hogy Katherine Langforddal vagy nélküle.

Mivel én még csak a 2×04-et láttam, érdemben nem tudom megállapítani mennyire valósak a színésznő érvei, valóban jót tenne-e a sorozatnak, ha Hannah végérvényesen kikerülne a képből vagy sem, de miután megnéztem a teljes évadot, igyekszem majd egy kritika keretein belül álláspontot foglalni. 🙂

https://www.facebook.com/13ReasonsWhy/videos/1241430439292875/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük