Balázs Andi & Horváth Tamás győzelmével ért véget a Nagy Duett hatodik szériája!

Győzött a profizmus.

Ma este finálézott a TV2 szórakoztató showműsora, A Nagy Duett, amely a nézettség szempontjából bizony látott már szebb napokat is, ám most kivételesen a csökkent érdeklődés nem tükrözi a műsor minőségét, hiszen az amatőr és profi sztárpárok többsége ezúttal is nagyon odatették magukat, és hol szórakoztatóbb, hol pedig megdöbbentően jó produkciókkal léptek fel a színpadra. De erről bővebben majd a jövőhéten számolok be nektek egy kritika keretein belül. 🙂

A ma esti fináléba Fenyő Iván & Kollányi Zsuzsi, Rózsa György & Csobot Adél, Tápai Szabina & Takács Nikolas valamint Balázs Andi & Horváth Tomi került be, ahol első körben kétszer léptek a színpadra, egy új, illetve a profi énekes egyik dalával (kivéve Adélék, hiszen az X-Faktorban felfedezett énekesnőnek egyelőre nincs saját szerzeménye), majd miután kihirdették a negyedik helyezettet, aki nem lett más, mint a Fenyő Iván & Kollányi Zsuzsi páros, utolsó produkcióként egy-egy korábban már más párostól előadott dalt loptak el a még győzelemért küzdő versenyzők.

Végül a nézők döntöttek, és bár a zsűri illetve az ex-társak többsége Tápai Szabináék győzelmének örültek volna, a nézők mégis Balázs Andiékat szavazták meg az év legjobb párosa címet, míg Szabináék a másodikok, Rózsa Györgyék pedig a harmadikok lettek. Én nagyon örülök a kialakult végeredményért, hiszen Andiék hozták magasan a legminőségibb előadásokat hétről-hétre, ugyanakkor egy picit azért jobban láttam volna Tápai Szabinát & Takács Nikolast a dobogó legfelső fokán, Szabina ugyanis elképesztően sokat fejlődött az adások alatt!

Ettől függetlenül szívből gratulálok minden párosnak, és remélem, hogy jövőre is visszatér a műsor, mert a Sztárban sztárral ellentétben itt nem érzem még elfáradtnak a formátumot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük