Most már biztosan elstartol ősszel a Bűbájos boszorkák reboot változata!

A trailer mellett pedig az első képek is megérkeztek!

Legutoljára márciusban írtam a The CW által “feltámasztott” Bűbájos boszorkákkal kapcsolatban, ami tulajdonképpen csak a mitológiában és az alapsztoriban fog hasonlítani a ’90-es és 2000-es évek egyik kultsorozatához, a héten pedig az upfronts keretein belül az is kiderült, hogy a csatorna megadta a zöld utat a sorozatnak, így ősszel mindenképpen elindul, ráadásul nem is akármilyen időpontban. Történt ugyanis, hogy a vezetőség jónak látta összepárosítani a Supergirllel, amivel az ég világon semmi baj sem lenne, hiszen tematikában még valamilyen szinten hasonlítanak is egymásra, ám mindezt vasárnapra időzítették, amely napokon eddig bár nem sugárzott a csatorna, mégis kétlem, hogy combos nézettséget sikerülne elérni a hét utolsó napján, amikor nem egy ABC-CBS-FOX-NBC sorozat vérzett már el ebben az idősávban.

Mindenesetre túlságosan korai lenne még messzemenő következtetéseket levonni a nézettséggel kapcsolatban, arra azonban nagyjából már lehet következtetni, hogy mire számíthatnak majd azok a(z egykori) rajongók, akik majd esélyt adnak a sorozatnak, ugyanis kijött az első trailer is, amely alapján engem kellemes meglepetés ért. Őszintén szólva sokkal rosszabbra voltam felkészülve, mert az előzetes castingok alapján Madeleine Mantock kivételével senkinek sem sikerült elnyernie a bizalmamat. Ehhez képest egy egészen megnyerő videónak lehettem szem- és fültanúja, bár attól továbbra is félek, hogy akarva-akaratlanul is túlságosan összefogom majd hasonlítani az eredeti sorozattal…

Ettől függetlenül az esélyt természetesen megfogja kapni tőlem a bizonyításra, aztán majd meglátjuk, hogy mit hoz a sors. Mondjuk a ház és az Árnyék könyve lemásolása miatt picit haragszom, ennél azért eredetibbek is lehettek volna a készítők!

Végezetül szeretném nektek itt hagyni az eddig megjelent 2 db promóciós posztert és 2 db jelenetképet. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük