Hétfőn veszi kezdetét a Dr. Csont sztárjának vadonatúj sorozata!

Történet szempontjából ráadásul egy igen hasonló karakter bőrében tér vissza.

David Boreanaz egyáltalán nem szeret tétlenül írni, mi sem bizonyítani ezt jobban, mint az a tény, hogy 1997 óta szinte folyamatosan képernyőn! Tévés pályafutását anno a Buffy, a vámpírok rémében kezdte el, majd folytatta annak spin-off sorozatával, az Angellel, amelyet a nagysikerű Bones követett, most pedig újabb szériában bizonyíthat, amely a SEAL Team címre hallgat. Utóbbi még egészen friss szerzemény, lévén a tengerentúlon is csak ebben a tévés szezonban rajtolt el a CBS képernyőjén, idehaza pedig az AXN-en kell majd keresni, méghozzá hétfőtől.

A közelgő premier kapcsán pedig a csatorna sajtóosztálya a mai napon egy Sajtóközleményt is kiadott, amelyet bármiféle változtatás nélkül alább ti is elolvashattok. Annyit azért még hozzáfűznék, hogy David Boreanaz magyar hangja maradt Széles Tamás, így a Dr. Csont rajongóinak nem kell majd egy új hangon megszokniuk régi kedvencét. További szinkronért érdemes a Műsorvízió oldalra ellátogatni, ide kattintva például közvetlenül ott is találjátok magatokat. 🙂


SEAL Team: dráma és akció minden mennyiségben

Less be az USA haditengerészetének elit körébe és kövesd a SEAL Team nem mindennapi kalandjait április 30-tól az AXN műsorán! Akció, dráma és szupertitkos bevetések minden mennyiségben. A SEAL Team tagjai nemcsak munkájukba engednek betekintést, hanem a magánéletük is terítékre kerül majd.

Az április 30-án 21 órakor debütáló sorozatban a Tier One csapat félelmet nem ismerve száll szembe a bűnözőkkel és terrorszervezetekkel annak tudatában, hogy ezzel nemcsak magukat, hanem családjukat is hatalmas veszélybe sodorhatják. Az elit csapat vezetője nem más, mint Jason Hayes, akit a Dr. Csontból és az Angel című sorozatból jól ismert David Boreanaz alakít.

“Egy okos fickó, aki meggyőződéssel, erővel, szenvedéllyel jár el” – mesélte David Boreanaz a karakteréről.

A csapat tagja Hayes bizalmasa és jobbkeze Ray Perry (Neil Brown Jr.), a sötét múltú Sonny (A.J. Buckley), a több nyelven beszélő második generációs SEAL tag, Clay Spenser (Max Thieriot) valamint a CIA-elemző Mandy Ellis (Jessica Paré) is, aki képes akár mindent feláldozni annak reményében, hogy megállítsa a terroristákat. A csapat nem hivatalos ,,anyukája”, azaz Davis (Toni Trucks) pedig a logisztikai irányításért és a felszerelésért felel. A sorozatban nemcsak a titkos küldetések kerülnek a fókuszba, hanem a csapattagok magánéletébe is betekintést nyerünk, hogyan birkóznak meg a mindennapi életveszéllyel és mit szólnak ehhez párjaik, gyermekeik.

SEAL Team első évad dupla epizódokkal április 30-án 21.00-tól az AXN műsorán!

Képek forrása: SonyPicturesPress.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük