Jövőre hazánkban is elindulhat a FOX!

Jövő tavaszán indulhat el hazánkban is a FOX.

A sat-tv-radio.hu információi szerint jövő tavasszal tervezi elindítani magyar szórakoztató csatornáját a Fox International Channels. Az új magyar nyelvű csatorna a tervek szerint már HD minőségben is fogható lesz, de természetesen hagyományos SD felbontásban is hozzájuthatnak majd a kábelhálózatok, illetve a műholdas operátorok. 

Ha a csatorna tényleg elindul, akkor a FOX által készített/forgalmazott sorozatok új évadjai akár hamarabb is láthatók lehetnek a saját csatornán, mint azokon a csatornákon, amelyek jelenleg vetítik az adott sorozatot.

Hogy pontosan mely sorozatok friss részei juthatnak el hazánkban hamarabb? 
Bones (Dr. Csont), Family Guy, Glee, The Following (Gyilkos hajsza), The Simpsons (A Simpsons család), illetve a Fringe (A rejtély), ami Amerikában már véget ért, itthon azonban még nem.

Ezen kívül még az amerikai csatorna “résztulajdonos” a következő sorozatoknál is: Criminal Minds (Gyilkos elmék), CSI, NCIS, valamint a Homeland és a True Blood esetében is.

Ahogy látszik, az új csatorna beindulásával legfőképpen az RTL Klub van veszélyben, hiszen a Bones manapság a csatorna legnézettebb sorozata!

Míg a Bones még ma is az RTL egyik húzósorozata, addig a Grey’s Anatomy már kevésbé…

Természetesen több friss sorozat megjelenésére számíthatunk, feltéve, ha valóban elindul hazánkban is a FOX. 

A csatorna megjelenésére a nagy szolgáltatók közül a Telekom és a UPC hálózatain lehet számítani a Digi-nél erre azonban kevés az esély…

A Fox International Channels hazánkban már régóta jelen van a NatGeo, NatGeo HD, NetGeoWild (HD) és Baby TV csatornáival, viszont a szomszédos országok mindegyikében elérhető egy vagy több további csatornája. Ausztriában a Fox, Ukrajnában, Szlovéniában, Szerbiában és Horvátországban a Fox Life, Szlovéniában, Szerbiában és Horvátországban pedig a Fox Crime csatornával is jelen van.

A Glee is végre folytatódhatna.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük