Ábrahám Edit & Vastag Csaba számára ért véget A Nagy Duett

Ismételten egy szórakoztató párostól voltunk kénytelenek búcsúzni.

A hetedik adásán van túl A Nagy Duett, amelyben már csak hat páros volt versenyben, így értelemszerűen a versenyhangulat egyre csak fokozódott, és tulajdonképpen elértünk egy olyan ponthoz a műsorfolyamban, amikor már bátran kijelenthetjük azt, hogy okkal vannak még versenyben ezen párosok!

Sajnos azonban ma este sem maradhatott el a kiesés, ezúttal azonban az utolsó körös szavazás alaposan felkavarta az addigi sorrendet, hiszen a Sági Szilárd & Völgyesi Gabi páros az utolsó helyről szépen feljött a negyedikre, így Erdei Zsolt & Judy, illetve Ábrahám Edit & Vastag Csaba maradt ott a veszélyzónában, végül pedig Editék számára ért véget a verseny.

Sajnálom a kiesésüket, hiszen Edit a korához képest elképesztően odatette magát hétről-hétre minden egyes produkció esetében, ráadásul a különböző műfajokban is remekül helytállt. Számomra tehát Ábrahám Edit a műsor egyik nagy győztese, aki bebizonyította, hogy nemcsak jól tud táncolni (Szombat esti láz, 2. széria) hanem bizony éneklésben is megállja a helyét! 🙂

Kép forrása: TV2 Sajtószoba/Bársony Bence

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük