Charmed: Már csak az egyik boszorka szerepe kiadó!

Megtalálták ugyanis a legkisebb Pruittot is.

Úgy tűnik, hogy nagyon felgyorsultak a készülő Charmed feldolgozás házatáján az események, hiszen folyamatosan jönnek az újabbnál-újabb fejlemények. Alig két nappal írtam meg, hogy megtalálták a középső testvérre a színésznőt, ehhez képest ma reggelre már a legkisebb bűbájos szerepe is elkelt! Ser’Darius Blain és Melonie Diaz után Sarah Jeffery-t érte ugyanis az a megtiszteltetést, hogy a 18 év körüli Maddison Pruitt szerepébe bújjon, akinek a képessége elfog térni Phoebe-étől, legalábbis az eddigi leírások alapján mindenképpen.

A veterán sorozatrajongók most viszont örülhetnek abból a szempontból, hogy Sarah Jeffery nem lehet teljesen lesz idegen a számukra, hiszen a Disney nagysikerű Utódok filmje mellett a Wayward Pines és a Bűnös utakon után Jennifer Lopez nyomozó szériájában, a Piszkos zsarukban is feltűnt, méghozzá nem is kevés rész erejéig.

Ezek után nem csodálkoznék, ha már a jövőhét elején megtalálnák a legidősebb testvérre is a színésznőt, amiről természetesen én is be fogok számolni itt, a Media-Világa felületén. Miután pedig ez is bekövetkezik, némi személyes véleményt is elárulok majd a projekttel kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük