Piper és Phoebe után Leo szerepe is elkelt a vadonatúj Bűbájos boszorkákban!

Lassan az összes fontosabb szerep elkel.

Majdnem egy héttel ezelőtt írtam utoljára a pilotnak berendelt feldolgozásról, akkor a középső Hallivell vagyis akarom mondani Pruitt testvérről hullt le a lepel, most pedig végre a fényőr kilétére is fény derült. Merthogy hiába lesz az új Charmed változatban leszbikus, fényőrre ettől függetlenül még szükség van, nem igaz?

Nos, a fontos szerepre ezúttal egy még rutinosabb színészt sikerült igazolni, Rupert Evans ugyanis ismerős lehet több sorozat által is, jelen pillanatban például épp az Amazonon futó The Man in the High Castle szériában lehet vele találkozni. A castinggal együtt megjelent az eddig jól eltitkolt karakterleírása is. A sztori szerint egy Harry nevű professzort fog megszemélyesíteni, aki nagyon sármos, ugyanakkor telis-tele van titkokkal, valami “megmagyarázhatatlan ok” miatt pedig igencsak szimpatizálni fog a Pruitt nővérekkel.

Nos, két boszorka, a fényőr és az egyik bűbájos partnerének szerepe már teljes, jóformán már csak a legidősebb nővér kilétét fedi még mély homály. Amint lehull róla is a lepel, ígérem én is elárulom a véleményem, az egyelőre csak pilotnak berendelt rebootról. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük