Rég nem látott karakterek tűnhetnek az iZombie ötödik egyben utolsó évadában!

Vajon látjuk még valaha Liv családját?

A The CW zombi-nyomozós sorozata sosem volt nézettségileg túlságosan sikeres, azonban mindig is elevickélt valahol a középvonal magasságában, ezért a csatorna minden évben bizalmat szavazott a sorozatnak, egészen mostanáig! Bár az ötödik évadot már berendelte az előző hónapi upfronts idején, ám azt csak a napokban jelentette be a vezetőség, hogy az ötödik egyben az utolsó etap is lesz, akárcsak a Jane the Virgin vagy a Crazy Ex-Girlfriend esetében. Vagyis ez a három sorozat úgy járt, mint tavaly a The Originals, még a premier előtt elkaszálva, esélyt sem kapva a bizonyításra. Mondjuk, valahol érthető a döntés, hiszen egyikőjük sem hozott mostanában megbízható számokat, és még mindig jobb, ha az írók és mi nézők is előre megtudjuk, hogy mire számíthatunk, minthogy a végén egy függővéggel érjen véget az aktuális évad, és csak ezután kapjon kaszát, nemigaz?

Szóval Livék története hamarosan véget ér, ám mielőtt ez megtörténne, a TVLine feltett egy igencsak égető kérdést a sorozatot jegyző és egyben producerének, Rob Thomasnak, amire gyanítom nem csak én vagyok kíváncsi. A sorozat kezdetének ugyanis Liv családja is aktív részese volt, majd a második évad első részét követően egy tollvonással kiírásra kerültek, és azóta sem kerültek szóba, ami azért is furcsa, mert tudomásom szerint nem költöztek el a városból, és azóta olyan dolgok történtek, amik kapcsán bizony ők is érintettek voltak.

Nos, Rob elmondása szerint a második évad óta már kétszer is szerette volna visszahozni Liv édesanyját és öccsét, legutóbb például a nemrég véget ért negyedik szezon évadnyitó epizódjában szánt nekik egy jelenetet, amelyben épp a Liv által kapott emberi agyat fogyasztották volna el, vagyis időközben ők is zombivá változtak volna, azonban végül megváltoztatták a forgatókönyvet, így az ominózus pillanat még leforgatásra sem került.

Ami pedig az utolsó évadot illeti, bár egyelőre nincs tervbe véve a Moore család visszahozása, azért soha ne mond, hogy soha alapon nincs kizárva ez a lehetőség sem, különösen azért, mert az ígéretek szerint a záróetapban várható egy kis családi szétesés, amit mondjuk én nem teljesen értek, de ha mégis úgy döntenek, hogy érdemes visszatérnie Evannek és Evanak, akkor mindenképpen emberi formában fog megtörténni, vagyis az átváltozós sztorivonalat végérvényesen elvetették.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük