All American: Homecoming – A The CW egy újabb spin-offot kezdett el fejleszteni

A Spencer egyik mellékszereplője avanzsálna főszereplővé.

Úgy tűnik a The CW elsősorban a spin-offokban, feldolgozásokban és képregénysorozatokban látja a jövőt, mintsem a teljesen új fejlesztésű sorozatokkal, de ezzel sincs probléma, feltéve ha a minőségi produktumokat tesznek le így is az asztalra. A közelmúltban fejlesztett spin-offok közül A zöld íjász testvérsorozata, a Green Arrow and the Canaries sajnos kaszát kapott, míg a The 100 előzménysorozata elvileg még életben van, sorsáról később dönt a csatorna. Pár hete pedig az is kiderült, hogy a négy évadot megélt Chilling Adventures of Sabrina és az egy évad után kaszált Katy Keene után egy harmadik Riverdale spin-offon is gondolkodik a csatorna, aztán majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.

Ezek után talán kevésbé meglepő, hogy az egész jól teljesítő All American (Spencer) esetében is elkezdtek egy testvérsorozatot fejleszteni még tavaly decemberben, amely az Arrow-hoz hasonlóan egy backdoor epizód keretein belül a jelenleg is képernyőn lévő harmadik évadban. A projekt jelenleg az All American: Homecoming címet viseli, amely középpontjában az anyasorozatban már megismert Geffri Maya által alakított Simone lenne.

A történet szerint tenisz tehetsége miatt Simone felvételt nyer egy hatalmas múlttal rendelkező egyetemre (HBCU) ahol ő és egy chicagói elit suliból érkező baseball játékos lenne a középpontban, akik kénytelenek lesznek megküzdeni a sport világában, miközben a felnőtt felügyelet nélkül a felnőtt kor előnyeivel és hátrányaival is szembesülniük kell, és természetesen a szexualitás is előtérbe kerül majd.

Első hangzásra nem tűnik rossznak a készülő sorozat, amely ha pozitív fogadtatást kap majd a nézőktől na meg persze a csatorna fejeseitől, akkor kerülhet berendelésre majd sorozatnak, így leghamarabb szerintem majd csak a 2021/2022-es tévés évadban debütálhat majd. Én mindenesetre drukkolok neki, mert Simone a Spencerben is szimpatikus volt a számomra. Ezentúl tehát figyelemmel kísérem a spin-off sorsát, és ha bármi újdonság kiderül róla, arról én is befogok majd számolni az oldalon. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük