Két hét múlva rajtol A Grace klinika tizedik évada, immáron a TV2 sorozatcsatornáján!

Március 8-án végre hazánkban is folytatódik  a sorozat.

Azt már régóta tudni lehet, hogy miután az RTL kvázi kaszálta a sorozatot, a TV2 le is csapott rá, így a tizedik évadtól kezdve a premier részek a Prime műsorán futnak majd.  Ma pedig végre az is kiderült, hogy pontosan mikortól is láthatjuk a vadonatúj epizódokat.  A Prime a Zoo kifutását követően megüresedett szerda esti 22:00 órára időzíti Shonda Rhimes kórházas sorozatát, amelynek évadnyitó epizódja március 8-án kerül adásba.

Ugyan a tizedik évad szinopszisa sajnos egyelőre nem elérhető, annyi azonban bizonyos, hogy már az első részben meg fog halni valaki – nyugalom, nem egy állandó szereplő – valamint az is köztudott, hogy ez Sandra Oh utolsó etapja, vagyis Dr. Cristina Yang mindenképpen el fogja hagyni Seattle-t, ám a karakter bármikor visszatérhet majd a későbbiekben, igaz erre még nem került sor, pedig a tengerentúlon már a tizenharmadik évadnál tart a sorozat, az ABC pedig már a tizennegyediket is berendelte.

Végezetül jöjjön a 10×01 epizód tartalma, amelynek forrása a Prime Sajtószoba:

A Seattle felett tomboló vihar továbbra sem nyugszik, és egy sárcsuszamlás következtében számos tűzoltó, rendőr és civil szenved el súlyos sérüléseket. A Grace klinika orvosai, rezidensei és nővérei egy újabb kemény műszakra számíthatnak, akik már így is erőn felül kénytelenek teljesíteni, a korábbi áramkimaradásos műszak miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük