Lea Michele: Louder – Érdemes meghallgatni a Glee sztárjának debütáló albumát

Egyszerűen imádom az albumot.

Mikor megtudtam, hogy Lea-nak hamarosan megjelenik a debütáló lemeze nagyon megörültem a hírnek. Aztán sajnos jött egy tragédia, de Lea-nak sikerült talpra állnia, és szerelme tiszteletére írt még két nagyon érzelmes, és gyönyörű dalt.

Nem tudom szavakkal leírni mennyire tetszenek a dalok. A lemezen megtalálható a pörgős dalok és az érzelmesebb, balladásabb dalok. Nekem az érzelmesebb dalok egy picit jobban bejönnek, de ez nem jelenti azt, hogy a Cannonball-t vagy a You’re Mine-t ne hallgattam volna meg már legalább százszor.
Az egyik kedvencem az If You Say So, ami nagyon meghatóra sikeredett, és valljuk be: méltó emléket állít Cory-nak. Másik nagy kedvencem még a Burn With You. De mégegyszer mondom, mindegyik számot szeretem. Zseniális hangja van Lea-nak, és a dallama/hangszerelése is kiváló mindegyik számnak.
Szerencsére nagyon sikeres a Louder, hisz sok helyen a Top listák élén van, amit valljunk be, teljes joggal megérdemli. Az a jó az albumban, hogy minden helyzetben megtalálod az oda illő számot. Úgy értem, ha rossz a kedved, akkor inkább egy lassúbb számot hallgatsz, ha pedig majd kibújsz a bőrödből, akkor meg inkább egy pörgősebb dalt. Legalábbis nálam egy így van.

Értékelés: 10/10.
Minden száma tökéletes. Csak úgy halkan megjegyzem, hogy mikor kritikákat szoktam írni, az esetek nagy többségében valamelyik fantasztikus dal szól a háttérben. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük