Újabb rég nem látott karakterek tértek vissza a Grace klinikába!

Egyikőjük azonban nem teljesen a megszokott formájában.
Figyelem az egész poszt spoileres információkat tartalmaz, így csak akkor olvass tovább, ha nem zavar, hogy megtudsz előre néhány dolgot, vagy ha már láttad az aktuális epizódot!

Úgy tűnik, hogy a Grey’s Anatomy tizenhetedik évadában tényleg bármi megtörténhet, hiszen Derek és George, valamint a hamarosan érkező April mellett a legutóbbi epizódban ismét viszont láthattunk régi szereplőket, ráadásul rögtön kettőt is. Közülük az egyik nem volt teljesen meglepetés, hiszen jóformán ő rá húzták az egész előzetest, és tulajdonképpen az epizód címét is, hiszen ő énekelte el anno a hetedik évad folyamán a Breathe c. dalt. Igen, bizony Lexie-ről van szó, akihez egykori szerelme, Mark is társult, hogy meglátogassák Meredith-t a tengerparton. Eric Dane jövetele viszont már tényleg meglepetés volt, akit tényleg öröm volt viszontlátni.

Jómagam is belepörgettem ebbe a részbe, és csak azokat a jeleneteket néztem meg. amelyben ők is benne voltak. Nos, meg kell vallani, ezerrel dübögött a nosztalgiafaktor, és az én szám is fülig ért, hogy végre viszont láthattam őket. Sőt mi több, Meredith és Mark talán most beszéltek a legtöbbet, amit érdekes de ugyanakkor jó volt nézni. Az epizód megtekintése után olvastam el egy érdekes cikket, amit elsőre nem is akartam elhinni, ugyanis nekem egyáltalán nem is tűnt fel.

Chyler Leigh and Eric Dane
Grey’s Anatomy “Breathe”
Season 17, Episode 10
Credit: ABC

Eric Dane árulta el, hogy Chyler Leigh nem volt fizikailag jelen a forgatáson, ugyanis Vancouverben tartózkodott a Supergirl utolsó évadának forgatása miatt, így az ő jeleneteit zöld háttér előtt vették fel, majd összevágták a többiek jeleneteivel. Eric Dane és Ellen Pompeo viszont ténylegesen találkoztak, Malibuban, a forgatási helyszínen, amit a lentebb található kép is tanúsít. 🙂

Tudva ezt az információt, szerintem semmit sem von le az összképből, inkább örültem annak, hogy Meredith végre újra találkozhatott rég nem látott húgával, már csak annak fényében is, hogy nem tudtak rendesen elbúcsúzni egymástól még a nyolcadik évad végén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük