Vámpírnaplók: Nina Dobrev legjobb alakításai

Az EW összeállítása Nina Dobrev legjobb jeleneteiről.

Bár a sorozat minősége sajnos már a béka feneke alatt van, azért mégiscsak Nina Dobrev távozásától hangos a külföldi sajtó is. Elolvastam több véleményt is a hetedik évaddal kapcsolatban, és a többség bizony azzal ért egyet, hogy annak lenne a legtöbb értelme, ha a hatodik évaddal véget érne a Salvatore testvérek kalandja. A hetedik évad azonban már mindenképpen elkészül, bízzunk benne, hogy az lesz az utolsó.

 De, hogy a poszt témájára visszakanyarodjunk, az EW összegyűjtötte, hogy szerintük melyik az az öt jelenet a TVD-ben, amelyben Nina Dobrev akkorát alakított, hogy egyértelműen megérdemelne már egy Emmy-t. Teljes mértékben egyetértek velük, még a kiválasztott jelenetekkel is, hiszen zseniális színésznő Nina. Le a kalappal előtte, amiért ennyire jól tudta hozni ezt a két ellentétes karaktert.
De nem is húzom tovább a szót, jöjjön az az öt videó. Szerencsére azoknak sem Spolieres már, akik szinkronosan követik a sorozatot, hiszen a negyedik évadig bezárva vannak a jelenetek, amit a Cool TV illetve RTL+ már leadott.
#5. Jenna és John temetése (2×21)
#4. Flashback jelenet: Katherine életet ad kislányának (2×09)
#3. Kettős jelenet: Elena és Kathrine egyik összeütközése (4×23)
#2. Elena hallucinációja (4×06)
#1. Elena idegösszeomlása, miután elvesztette öccsét (4×15)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük