The Walking Dead: Hetedik évados trailer és karakterfotók

Október 23-án tér vissza a sorozat.

Csakúgy mint sok más sorozat, úgy a The Walking Dead stábja is a Comic Conra időzítette a hetedik évad első trailerjét, valamint a karakterfotók is a napokban jelentek meg, így egy posztban most összesíteném az eddig megjelent információkat.

Mint tudjuk, elég nagy cliffhangerrel ért véget a hatodik évad, a feloldására, vagyis, hogy pontosan mely karaktertől is leszünk kénytelenek búcsúzni, csakis a hetedik évad első epizódjából derül majd ki. Míg a tengerentúlon október 23-án, addig itthon alig 24 órával később, vagyis 24-én rajtol el a vadonatúj etap, hála a FOX-nak. A készítők szerint egyébként egy sokak által szeretett karakter lesz az áldozat, így biztosan érzelmes és meghökkentő epizódra számíthatunk.

A napokban megjelent trailer természetesen nem csak erről szól, bár kétségtelen tény, hogy az első fele csak erről szól, a második felében azonban kapunk egy kis ízelítőt is, hogy mégis milyen helyre tévedhetett Carol és Morgan. Bár korántsem lett olyan izgalmas a videó, mint arra korábban számítottam, azt azért el kell ismerni, hogy meghozta a kedvem a folytatáshoz, még úgy is, hogy már a sorozat iránti érdeklődésem rég nem olyan erős, mint a kezdetekben. A videóban egyébként új szereplők is feltűnnek, a legjobban a tigrissel rendelkező vezető keltette fel a figyelmemet:

Végezetül pedig jöjjenek az eddig megjelent karakterfotók, amelyek témája naná, hogy az évadzáró epizód utolsó jelenetében látható bunkósbot köré épülnek. A témából adódóan egész jól sikerültek a képek, de láttam én már ennél jobb munkákat is… (A képek klikkre nőnek.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük