Kaszát kapott a Devious Maids!

Most már biztosan nem lesz ötödik évad.

A sorozat sorsáról a Lifetime vezetősége mindig szerettet az aktuális évadzáró epizód adásba kerülése után jóval később dönteni, így fordulhatott elő, hogy most is cliffhangerrel zárult a Devious Maids negyedik évada, ám azt már sajnos nem fogjuk megtudni, hogy a készítők mégis milyen irányt képzeltek el az ötödik évad során, mivel a napokban derült ki, hogy a csatorna már nem tart igényt a sorozatra.

devious-maids-cancelled-01

A kasza híre azért is meglepő, mert bár valóban megzuhant a sorozat nézettsége az elmúlt évek során, és tavalyhoz képest majdnem a nézők felét elveszítette a széria, ettől függetlenül továbbra is a csatorna legnézettebb sorozatai közé tartozott Marc Cherry alkotása. Ráadásul abból a szempontból is érthetetlen a döntés, hogy a jóval gyengébb számokat produkáló UnREAL már réges-rég megkapta a soron következő, harmadik évados berendelését.

Persze tudjuk, hogy a döntések meghozatalában nem csak a nézettség számít, illetve, hogy az idősebb szériáknál sokkal nagyobb a gyártási költség, ettől függetlenül mégsem értek egyet a vezetőség döntésével. A Devious Maids kaszája pedig azért is különösen fájdalmas számomra, mert így  a Született feleségek stílusára hajazó dramedy sorozattól vagyok kénytelen búcsút venni. Öröm az ürömben azonban, hogy még hátra van egy tíz részes teljes évad számomra, így azzal a tudattal kezdhetek majd neki a darának, hogy biztosan tudom, nem lesz már folytatás. Azt pedig csak remélni azért, hogy a cliffhanger nem bosszantóan nagy.

devious-maids-cancelled-02

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük