Sok sikert, Charlie: Érkezik az utolsó évad a Disney Channel-re!

November 10-én debütál a sorozat negyedik, és egyben utolsó évada a Disney Csatornán!

Sajnos egyszer minden jó sorozat véget ér, és ez a Victorious után igaz is a Good luck Charlie-ra is! A Disney jelenlegi kínálatában a kedvenc sorozatom a negyedik évaddal hamarosan véget ér. Amerikában már a tizenhetedik résznél tartanak, így még a tengerentúlon sem ért véget, de szerintem körülbelül húsz részes lehet az utolsó évad, így hamarosan valóban eljön az idő, hogy búcsút vegyünk a Duncan családtól..

A negyedik és egyben utolsó évad tehát napokon belül hazánkban is elrajtol, a Disney Channel pedig nemrégiben kiadott egy közleményt a premierrel kapcsolatban, a továbbiakban ezt olvashatjátok el.

http://3.bp.blogspot.com/-Z0lFXMKnGTA/VQVmU3jS7rI/AAAAAAAAFVM/N47T7ZQSYvY/s1600/elv%C3%A1laszt%C3%B3.jpg

Sajtóközlemény – Charlie és családja visszatér a Disney Csatornára

November 10-én, Vasárnap 9:30-kor kezdődik a Sok sikert Charlie! negyedik és egyben utolsó évada, előtte pedig dupla epizódokkal felelevenítjük, mi történt a családdal. A megszokott izgalmaknak és jókedvnek az új évadban sem lesz hiány, hiszen mint mindig, most is pörögnek az események Duncan-éknál. 

 

Az egész család depresszióban szenved, ami nem csoda, hisz az előző évad végén óriási szerencsétlenség érte őket. Összedőlt a számukra oly kedves ház és most kénytelenek egy hotelben lakni. Ki más tudná felvidítani őket, mint az örökké jókedvű a Muppet Show kedvencei? Kermit és a többiek noszogatják Teddy-t, hogy nekilásson végre a felújítási munkálatoknak.  Mindent bevetnek az ügy érdekében, még az Álom Ház fülbemászó musical dallamai is felcsendülnek.
Ám mindezek előtt, November 4. és November 8. között, Hétfőtől Péntekig minden nap 13:30-kor, visszatekintünk Charlie és családja kalandos mindennapjaiba és a Sok sikert, Charlie! dupla epizódjaival elevenítjük fel az elmúlt évek sztorijait.

Semmiképp se hagyd ki tehát November 10-én, Vasárnap, 9:30-kor ezt a különleges évadnyitó epizódot, ahol kiderül, vajon vissza tudnak-e valaha költözni a házukba Charlie-ék.

Forrás: dchirek.blogspot.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük