The Flash: Márciusban hazánkban is elrajtol a sorozat!

Barry Allen kalandjai végre itthon is elkezdődnek.

A sorozat rajongói – köztük én is – már régóta kíváncsian várták, hogy mégis mikor érkezik el hazánkba is a sorozat. Januárban, amikor az Arrow (A zöld íjász) harmadik évadát elkezdte vetíteni a Cool TV, joggal merült fel a kérdés, hogy a The Flash miért nem szerepel a csatorna programkínálatában, hiszen a két sorozat nemcsak annyi kapcsolat van a két sorozat között, hogy utóbbi az előbbi spin-offja, hanem egyes részek a crossoverként kapcsolódnak egymáshoz. Ám mint kiderült, az RTL Magyarország egyáltalán nem tartott igényt a sorozatra, így a jogokat egy másik szolgáltató vehette meg.

the-flash-01

A sorozat Flash – A Villám címet kapta, hazai premierje pedig tehát a Viasat 3-on lesz, mégpedig március 1-én, az Argents of SHIELD, vagyis a Shield ügynökei társaságában. Több információ egyelőre nem derült ki a premierrel kapcsolatban, azonban ha előbb vagy utóbb nyilvános lesz a szinkronhangok névsora, egy külön posztban tudatom veletek.

Addig is ráhangolódásképpen az oldalon találhattok már értékeléseket a sorozattal kapcsolatban, itt a pilottal kapcsolatban olvashatjátok el a véleményemet, itt pedig a teljes első szezont vettem górcső alá. A második évadot egyelőre még nem láttam, nyáron fogom csekkolni egyhuzamban a 23 részt. 🙂

the-flash-02

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük