Sajtóközlemény: Az RTLII-n tér vissza a Showder Klub

Ma este kezdetét veszi a tizenötödik szezon.
Habár mindig is szerettem a srácok humorát, mégsem láttam teljes egészében egy részt sem, mert jobban érdekelnek a sorozatok. Azonban mindenképpen be van már régóta tervezve egy dara, a kérdés csak az, hogy mikor fogok rá sort keríteni. De nem is ez a cikk lényege, hanem az, hogy a műsor ma este tér vissza, ám kivételesen nem az RTL Klubbon lesznek láthatóak a friss epizódok (azt hiszem nyolc részes egy évad, de nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek), hanem az RTL II-n. Akinek azonban nincs RTL II-je, ne búsuljon, hiszen az adás visszanézhető lesz az RTL Most-on, valamint hamarosan az anyacsatorna is leadja az epizódokat.

A továbbiakban az erről szóló Sajtóközleményt olvashatjátok, melynek forrása az RTL II Sajtóklub.

http://3.bp.blogspot.com/-Z0lFXMKnGTA/VQVmU3jS7rI/AAAAAAAAFVM/N47T7ZQSYvY/s1600/elv%C3%A1laszt%C3%B3.jpg

Sajtóközlemény – A Showder Klub sztárjai jól bírják a kritikát
Idén tavasszal sem maradunk Showder Klub nélkül, a stand up comedy sztárjai ma estétől az RTLII-n ontják a poénokat.
Hazánkban 7 éve töretlen sikerrel futó Showder Klub legújabb, 15. évadának premier részeit az RTL II nézői ezentúl hétfőn 22 órától követhetik. A népszerű produkció az anyacsatornán is látható lesz a közeljövőben, így mostantól az RTL Klub mellett az RTL II-n is ott lesz a standup comedy. Természetesen ebben a szezonban is találkozhatunk új felfedezettekkel, de a már megszokott, jól bevált poéngyárosokról sem kell lemondanunk.

A produkció az egyik legnagyobb európai humor szentély, amely abban a tekintetben is egyedülálló, hogy több, mint 40 humoristával van kizárólagos szerződése, köztük a rendkívül népszerű Kiss Ádámmal, Kovács András Péterrel, Aranyosi Péterrel, Dombóvári Istvánnal, Mogács Danival, Kőhalmi Zoltánnal, Beliczai Balázzsal, Hadházi Lászlóval és Benk Dénessel. A műsor a hazai televíziózás legnagyobb szórakoztató bázisa, országos kereskedelmi csatornán rajta kívül nincs humorra épülő szórakoztató produkció.

A ma esti szezonnyitó adásban Orosz György mellett láthatjuk Rekop Györgyöt, az igazi humorpiramist, az imbolygó-testű római futballgladiátort és a magyar humor hutyutyuját, Lórán Trabarna Barnabást. Bemutatkozik Szikra László, akinek ez lesz az első televíziós szereplése. Laci több fordulós válogatás és 3 év készülődés után mutathatja meg magát a nézőknek.

A stand up-osok a műsor új szegmensében első alkalommal tárják a nagyközönség elé az őket ért legkeményebb kommenteket, kritikákat. Rekop Gyuri megtanult együtt élni a negatív hozzászólásokkal is: „Én különbséget teszek a kritika és fikázás között. A kritikának van üzenete, van mondanivalója és tényleg volt már olyan, hogy kritikák alapján változtattam esetleg valamit, de a fikázással nagyon nem tudok mit kezdeni.” – magyarázta a humorista.

Dombóvári István maga is nagy kritikusnak számít, ám ettől függetlenül ő is kap hideget-meleget a rajongóktól, de ezekhez mára olyannyira hozzászokott, hogy nem igazán húzza fel magát rajtuk. „Heti 6 napot járom az országot, ha valakinek valami problémája van velem, az személyesen is el tudja mondani.” – mondta Dombi.

Természetesen a legnagyobb kritikusok maguk a humoristák, akik a soron következő szezonban minden eddiginél élesebben mutatják meg a közélet és a celebvilág visszásságait.

Showder Klub minden hétfőn 22 órától az RTL II műsorán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük