Első körben: 2 Broke Girls (Az élet csajos oldala)

Nem volt rossz az első két rész.
Már régóta tervezgettem, hogy belekukkantok, most pedig, hogy már szinkronosan is elérhető nem vártam tovább. Őszintén szólva, egy kicsit nagyobb durranásra számítottam. Ne értsetek félre, így is egész jó volt az első rész, éppen ezért rögtön megnéztem a másodikat is, ami igazolta az első megérzésemet, méghozzá azt, hogy folytatni fogom. Az is meglehet, hogy a szinkron is levett egy picit az élvezhetőségi faktorból, ugyanis nem tetszett, így nagy valószínűséggel feliratosan fogom tovább nézni. Alapjában véve érdekes, hogy két ennyire különböző karaktert hozott össze a sors, az pedig csak hab a tortán, hogy mennyire sok vicces szituáció kerekedett ki ebből.
Spoileresen folytatom tovább.
Az alapsztori az, ahogy már a bevezetőben is írtam, hogy a két főszereplő lány mennyire különbözik egymástól: Max megmondja mindenről a véleményét kendőzetlenül, Caroline pedig első benyomásra hozta az átlagos szőke nő szerepét, ám végül csak megmutatta, hogy tud ő okos is lenni. A sors úgy hozta, hogy Max és Caroline munkatársak lesznek, sőt mi több, még össze is költöznek. Hiába ismerik egymást rövid ideje, már közös céljuk is van: saját cukrászdát nyitni, amihez körülbelül 10 ezer dollár szükséges. Ebből adódóan érdekes húzás az, ahogy az aktuális epizód végén megmutatják, mennyi pénzt gyűjtöttek össze addig.
A két lány közül nehéz választani, hisz az eltérő tulajdonságok miatt mindketten másban jók. Az első két rész alapján Caroline-nak szavazok nagyobb bizalmat, ám a későbbiekben fordulhat a kocka. Jó poénokból, és vicces jelenetekből sem volt hiány, néhány viccnél szakadtam a röhögéstől. Ráadásul nem is lehet eldönteni, mely karakter szállítja a legtöbb poént, hisz Max a stílusa miatt, Caroline pedig vicces helyzetekbe keveri magát. Már most látszik, hogy jobban árnyalni fogják a karaktereket, gondolok itt elsősorban arra, hogy mennyire látszott Max-en, hogy szereti a gyerekeket. A sorozat erőssége lehet még a mellékszereplők. A bolttulaj ázsiai ember, Han Lee is érdekes karakter, ahogy az egyik szakács, Oleg is, aki állandóan kikezd Max-el. Biztos vagyok benne, hogy jó kis egysorosokra számíthatunk majd tőlük.
Értékelés: 7/10.
Egész jó volt, de úgy érzem kell még pár rész, hogy igazán meghozza a hangulatomat hozzá. És ami a legfontosabb: szerettem volna írni egy külön bekezdésben a negatív dolgokról is, de rá kellett jönnöm, hogy nincs. 🙂 Én hiába érzem így, szinte biztos vagyok benne, hogy ez a sorozat csak megosztó lehet: vagy tetszik, vagy nem, nem érzek köztes határt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük