A TV2 telenovella csatornájára érkezik Carmen Villalobos sorozatának folytatása!

Jó hírrel érkeztem a régi rajongók számára.

2009-ben javában zajlott itthon a telenovellák második reneszánsza, ennek alkalmából pedig az RTL sorozatcsatornája, a Cool TV is aktívan vetített ám premier dél-amerikai sorozatokat, ahol tudomásom szerint egész jó nézettséggel ment Carmen Villalobos sikerét meghozó telenovellája, a Sin Sin Senos No Hay Paraíso, vagyis a Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom!

A telenovella nem éppen szokványos témákat boncolgatott a prostitúcióval és drogcsempészettel, így persze én is igen hamar a nézőjévé váltam. A vége viszont olyan fordulatokat vett, amely után nem hittem volna, hogy valaha érkezhet folytatás. Nos, a Telemundo rám cáfolt, ugyanis tavaly mutatták be Sin Senos Sí Hay Paraíso címmel, ráadásul annyira népszerű lett a nézők körében, hogy már a második évadja is elstartolt.

Azóta várom, hogy az RTL végre mikor veszi meg a folytatást, ám, ahogy az mostanában lenni szokott, a TV2 hamarabb lecsapott, így az Izaura TV-n kell majd keresni az ötletesen Csajok, szilikon – Nem ettől lesz Paradicsomra keresztelt sorozatot, méghozzá október 27-én, 16:00-tól.

A történet Catalina féltestvérére koncentrál majd, aki nővére halálát követően mily meglepő módon megörökölte a nevétaz lett volna a különös, ha nem így tesznek – édesanyja pedig, mindent elkövet azzal a céllal, hogy nehogy nővére sorsára jusson, ám ahogy az várható, pont emiatt fog ebbe a világba belecsöppenni…

A folytatásra több karakter is visszatér ám, Hilda és Arturo mellett az eredeti Catalina egyik barátnője, Ximena is viszont lesz látható, ahogy Catalina szintén bátyjának, Brunónak a legjobb barátja, Jota is. Na és persze a régi drogbárók is tiszteletüket teszik majd.

A premierig szerencsére már nincs sok idő, azt viszont nem tudom megígérni, hogy én is ott fogok ülni a tévé képernyője előtt, egyrészt, mert ebben az időben még dolgozok, másrészt pedig szerintem kinőttem már a teleregényekből. Ettől függetlenül remélem, hogy sokan rátalálnak majd erre a maga műfajában különleges telenovellára, és legalább annyira megszereti majd az a generáció a sorozatot, mint amibe én is tartoztam, amikor az eredeti széria futott. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük