Még idén bemutatkozik az Élite legújabb évada!

De sajnos több korábbi állandó szereplő nem tér vissza a folytatásra.

2018 őszén debütált a Netflix egyik legnépszerűbb saját gyártású produkciója, az Élite, ami az indulásától kezdve minden évben jelen volt egy újabb évaddal. Most ezt a jól bevált hagyományt szakítják meg a rajongók legnagyobb örömére, hiszen ahhoz képest, hogy idén áprilisban ért véget az ötödik szezon, még idén érkezik a folytatás.

Alig pár órája jelentették be ugyanis egy kedvcsináló beharangozóban, hogy november 18-án válik elérhető a hatodik etap, amelynek a szinopszisát is elolvashatjátok alább. Figyelem, ha még nem láttad az ötödik évadot, akkor eléggé Spoileres lesz rögtön már a legelején, éppen ezért ki is fehérítem az adott karakter nevét.

Samuel halála után Las Encinas egy új tanév elé néz, a múlt katasztrófáinak elfedésével próbál új arculatot kialakítani. Azonban az osztályokban a konfliktusok rendszerszintűek: a rasszizmus, a szexizmus, a családon belüli bántalmazás vagy az LMBTQ fóbia csak néhány a nehéz kérdések közül, amelyek ebben a szezonban végigfutnak a tekintélyes intézmény folyosóin. Ha a rendszert működtetők nem tesznek aktívan lépéseket ezeknek a problémáknak a megoldása érdekében, akkor maguknak a diákoknak kell ezt megtenniük.”

Ami biztos, hogy Iván, Isadora, Ari, Mencía, Bilal, Patrick és Iván édesapja, Cruz visszatérése mellett új diákokat is köszönhetünk majd elit iskolában, mint például Álvaro de Juana (Dídac), Carmen Arrufat (Sara), Ana Bokesa (Rocío), Alex Pastrana (Raúl) vagy éppen Ander Puig (Nico).

A sok új szereplő mellett pedig egyenesen arányos, hogy jó páran nem fognak visszatérni, köztük az utolsó két alapszereplő, Samuel és Omar sem, valamint Rebekát és Cayetanát is kénytelenek leszünk nélkülözni… Személy szerint én nagyon sajnálom, hogy ennyi távozó lesz, mert igenis megérdemelték volna, hogy végre tisztességesen leérittségizzenek, de úgy tűnik a készítők ezt máshogy gondolták.

Remélem a régi és új diákok eléggé érdekesek lesznek majd ahhoz, hogy ne érzékeltessék majd velem Rebéék hiányát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük