Rezes Judit és Lehoczy György a SZEL 2014 győztes párosa!

Tegnap este véget ért a Szombat Esti Láz idei évada.

Eredetileg Csillag Születik indult volna, de nem volt elég érdekes jelentkező, így a Csatorna Vezetősége úgy döntött, visszahozza az anyacsatornára a már bevált táncos showműsort, ám változtat néhány elemen. Hogy ez a sok változtatás az előnyére vagy épp a hátrányára vált a műsornak, azt döntse el mindenki, ami viszont tény, hogy a nézettségileg nem ért el kiemelkedő adatokat.
Kép forrása: szombatestilaz.rtlklub.hu
Ami engem illett, szerintem voltak benne pozitív változtatások is, például az, hogy nem volt kiesés, vagy, hogy kisorsolták a táncokat. Hátránynak mondanám viszont azt, hogy mennyire erőltették A Nagy Félrelépést, viszont a Máté-Bárdos házaspár beszólásain jót szórakoztam.
A táncosokról annyit, hogy mindenkiben pozitívan csalódtam, főleg Máté Krisztában és Bárdos Andrásban, akiknek sikerült megmutatniuk, hogy nem olyan merevek, mint azt ahogy eddig hittük, hanem tudnak ők kedvesek és aranyosak is lenni. Eszményi Viki és Heiling Gábor pedig bebizonyították, hogy bizony 60 fölött is képes az ember táncolni. Vikinek korához képest gyönyörű alakja van.

Kép forrása: szombatestilaz.rtlklub.hu
Amikor meghallottam, hogy Szabó Győző visszatér, holott az első szériában már bizonyíthatott, kicsit csalódott voltam, ám Rezes Judit miatt megérte. Hiába rendelkezik ő 10 éves balett múlttal, ami lássuk be előny a többiekhez képest, Lehoczky Györggyel minden héten elkápráztattak gyönyörű táncaival, így természetesen nagyon örültem a győzelmüknek, amit valljuk be megérdemeltek.
A zsűriről most nem szeretnék véleményt mondani, Keleti Andrea volt egyedül az, aki tényleg megérdemelten ült ott, hisz táncos. Ördög Nóra pedig ismét kitűnően vezetett le minden adást. Nagy szerencséje van vele az RTL-nek.

Kép forrása: szombatestilaz.rtlklub.hu
Összességében változott egy picit a véleményem az előző cikk óta pozitív irányban, annak pedig külön örülök, hogy olyan páros győzött, akik megérdemelték. Minden pozitívum ellenére kétség kívül ez az évad volt a leggyengébb. Ettől függetlenül remélem, hogy jövőre is lesz Szombat Esti Láz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük