Így jártam apátokkal: spin-offot kap a How I Met Your Mother c. sorozat!

A How I Met Your Mother hamarosan véget ér, ezért spin-offot kap a sorozat!

Az Így jártam anyátokkal minden bizonnyal a CBS csatorna egyik legsikeresebb és legkedveltebb sorozatai közé tartozik. Kilenc év után ebben a tévés szezonban, azaz jövő májusban véget ér, ez viszont nem jelenti azt, hogy a történet is!
Ahogyan arról a Variety beszámolt, október végén már arról folytak a tárgyalások a CBS és a 20th Century Fox TV között, hogy egy spin-off szériát indítanak (akárcsak a Breaking Bad esetében a jövőre debütáló Better Call Sault, vagy a Vámpírnaplók alapján a The Originalst). 
A spin-offban a sorozat női verzióját láthatjuk majd. Az amerikai Deadline Hollywood újság Így jártam apátokkal névvel emlegeti a spinoffot, mely az anyasorozathoz hasonlóan New Yorkban játszódna a közeljövőben. Azonban egy teljesen új baráti társasággal, melynek egyik központi tagja, egy fiatal nő keresi majd néha viccesen, néha elkeseredetten leendő férjét. Elképzelhető, hogy ezek az új karakterek már az Így jártam anyátokkal fináléjában bemutatkoznak, a két széria közti kapcsot pedig az a MacLaren’s Pub nevű kocsma jelentheti majd, ahol Tedék rengeteget tobzódnak.
És most egy picit az én véleményem: sajnos még nem volt időm megnézni a sorozatot, azonban pár részt már láttam belőle, és nem volt rossz, így egyszer biztosan le fogom darálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük