Hungary’s Got Talent: A Dirty Led Light Group vitt mindent!

Véget ért a Hungary’s Got Talent, Badár Tamás kapta a különdíjat.

Ma este leköszönt a tehetségkutató műsor első és valószínűleg egy jó ideig egyetlen évada, a fináléban pedig nagy meglepetésre pozitívan csalódtam, hiszen a versenyzők többsége nagyon odatette magát, ezáltal pedig élvezetes produkciókat láthattunk, ezáltal pedig a műsor szerkezete sem tűnt annyira vontatottnak mint eddig. Elöljáróban legyen elég ennyi, holnap egy kritika keretében mindenről írni fogok.
A nézők végül a Dirty Led Light Groupnak ítélte oda a fődíjat, amivel teljes mértékben egyetértek, hiszen mindhárom előadásukat rendkívül élveztem, remélem a közeljövőben sokat fogunk majd hallani a nem hétköznapi formációról.
A fődíj mellett egy különdíj is gazdára talált, efelől pedig a zsűri dönthetett, akik végül Badár Tamásnak ítélték oda a három milliós nyereményt. Kétségkívül szórakoztató kártyatrükköket adott elő, ám szívesen néztem volna más trükköket is.
Kép forrása: Facebook/BadarTamas
A Hungary’s Got Talent tehát véget ért, én pedig gratulálok a nyerteseknek! Jövő ősszel pedig a csatorna visszatér X-Faktorhoz, de nem maradunk teljesen tehetségkutató műsor nélkül, hiszen ott lesz a Kicsi óriások is, igaz abban csakis a gyerekeké lesz a főszerep.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük