Nem sok újonc sorozattal készül az NBC az idei őszi szezonra

Igen meglepő műsorrenddel jelentkezik ezúttal a csatorna.

A FOX kínálata után gondoltam megnézem, hogy egészen pontosan milyen sorozatokkal készül az NBC csatorna, amely mindig is olyan típusú szériákkal próbálta felvenni a nézettségi versenyt a többi adóval szemben, amik valójában sosem nyerték el túlzottan a tetszésemet. Ezért sem véletlen, hogy csak az ősszel visszatérő sorozatok közül csak a This is Us-t követem rendszeresen, míg a The Good Place és Superstore felirat hiányában egyelőre parkolópályán pihen.

Mégis, tavaly ősszel a legnagyobb meglepést e csatorna érte el nálam, a This is Us ugyanis jött, látott és győzött, toronymagasan hátrahagyva a többieket, éppen ezért kíváncsi voltam, hogy idén vajon mivel is készülnek. Nagy döbbenetemre azonban alig szavaztak bizalmat az újoncoknak, csupán 2 drámai és 1 vígjátéksorozat fog elstartolni, amelyek közül az utóbbi kategóriában a 10 év után visszatérő Will & Grace-t természetesen nem tekinteném a szó szoros értelmében új szériának.

Kissé meglepődtem tehát ezen az őszi menetrenden, mindenesetre azért kíváncsi leszek, hogy így milyen nézettséget fognak elérni. Addig is a továbbiakban a visszatérő sorozatok posztereiben gyönyörködhettek. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük