Még ebben a hónapban elstartol a 13 Reasons Why harmadik évada!

Csodás hírrel zárhatjuk a napot!

A Netflix ma végre hírt adott az egyik legnépszerűbb sorozatuk, a 13 Reasons Why felől, kiadták ugyanis az első előzetest a harmadik évadhoz, ami egészen pontosan augusztus 23-án fog felkerülni a streaming szolgáltató oldalára. Az előzetes alapján pedig addig jóformán a falat fogom kaparni, olyan zseniális fordulatot találtak ki ugyanis a készítők, amire álmaimban sem gondoltam volna.

Az új évad rögtön egy gyilkossággal fog indulni, méghozzá egy olyan diákéval, aki talán a legjobban hozzájárult ahhoz, hogy Hanna elinduljon azon az úton, aminek a végén végül az öngyilkosság mellett döntött. Ezt az ominózus jelenetet egyébként a Netflix pont a napokban vágta meg erősen a nézői nyomások hatására, aminek hatására kvázi az egész érzelemdús és szomorú jelenet a kukában landolt… Nagyon sajnálom, amiért erre sor került, ugyanis így a sorozat az egyik fordulópontját veszítette el.

Ezek után azonban csak még kíváncsibb lettem, hogy mégis milyen körülmények között fog meghalni az a bizonyos szereplő, akinek létére fény derül az előzetesben, így csak az nézze meg, akit nem zavar ez a nem kicsit nagy spoiler. Az biztos, hogy a videót sikerül olyan jól megvágniuk, hogy konkrétan mindenki gyanússá vált, nem véletlenül, hiszen majdnem mindenkinek lett volna indítéka bosszút állni rajta.

Ó, és még mielőtt el nem felejtem, már a szinkron is készül a sorozathoz, aminek az első évada napokon belül élesítve lesz, jelen pillanatban a másodikhoz készítik a magyar változatot. Ilyen ütemben pedig tippre talán már a harmadik évad premierjekor számíthatunk majd a magyar szinkronra. Reméljük ezt a jó szokást a továbbiakban is megtartják, és a legjobb esetben is jövőre debütáló negyedik és egyben utolsó évadhoz is elkészül majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük