Shannen Doherty is jelen lesz a Riverdale Luke Perry előtt tisztelgő epizódjában!

Beverly Hills 90210 fanok figyelem!

Mint ismeretes, Luke Perry néhány hónappal ezelőtt hunyt el stroke következtében, ám mivel már jó előre leforgatott pár epizódot, éppen ezért a sorozatban pedig egészen a 3×19-es epizódban szerepelt utoljára. Akkor azonban nem tartották fairnek, hogy elbúcsúzzanak a karakterétől, Fred Andrewstól, éppen ezért úgy döntöttek, hogy a negyedik évad első epizódját teljes mértékben annak fogják szánni, hogy előtte tisztelegjenek.

A színésznő betegségekor Luke Perry is meglátogatta

A megemlékező epizódra pedig egy olyan speciális vendégszereplőt sikerült megszerezniük, mint Shannen Doherty. Mindezt az idei Comic Conon jelentette be a Riverdale producere, Roberto Aguirre-Sacasa, aki arra is kitért, hogy Luke-al együtt már régóta szerették volna felkérni Shannent, hogy pár epizód erejéig csatlakozzon a sorozathoz, hiszen a Beverly Hills 90210 óta nagyon jó barátságot ápoltak egymással, ám sajnos erre a tragédia miatt már nem kerülhetett sor.

A sorozat egyik színésze, Cole Sprouse szerint igazán katartikus lesz az évadnyitó epizód, Shannen feltűnésével pedig sikerült felrakni az i-re a pontot. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy mégis milyen karaktert fog alakítani az egykori bűbájos boszorka, mindenesetre már most érzem, hogy igazán érzelemdús és szívszaggató epizódra számíthatunk majd…

A legendás páros a Beverly Hills 90210 idején

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük