Trust: Újra együtt lesz látható a Shadowhunters két sztárja!

Parádés szereposztást vonultat fel a film.

Alapesetben nagyon utálni szoktam a Youtube-on megjelenő reklámokat két zeneszám között, most viszont nagyon örülök, amiért ezáltal belebotlottam a Trust előzetesébe, amelyben olyan színészek működtek közre, mint a Shadowhunters Clary-je és Alecje, azaz Katherine NcMara és Matthew Daddario, valamint a Nickelodeon egykori tinisztárja, Victoria Justice, de Lucien Laviscount is ismerős lehet a Scream Queens vagy éppen az egy évadot megélt Katy Keene nézői számára. A Trust tehát sorozatrajongók számára kötelező néznivaló lesz.

Ami az alapsztorit illeti, nos nem kell egy nagy világmegváltásra gondolni, ahogy a címe is utal rá, a bizalomra fog épülni. Victoria és Matthew karakterei lesznek a középpontba, akiket egyaránt érni fog kísértés, a kérdés már csak az, hogy ki fog engedni a csábításnak. Tulajdonképpen erre tér ki a film eddig kiadott szinopszisa is:

“Ebben a szexi és fordulatos utazásban Brooke és férje, New York-i galéria tulajdonosa kivételes kísértésekkel szembesül, a legváratlanabb eredményekkel.”

Az első blikkre nem túl hangzatos történetvezetés ellenére a trailer igencsak figyelemfelkeltőre sikeredett, amit alább nézhettek meg. A premier március 12-én esedékes a tengerentúlon, reméljük hazánkban is bemutatkozik majd. Én mindenesetre tuti megnézem majd, akár feliratosan is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük