iZombie: Trailer + Promóciós Poszterek

Alig várom már a sorozat premierjét.

Amikor még tavaly írtam a The CW 2014/2015-ös újoncairól, nemvoltam túl lelkes az iZombie iránt, azóta azonban megnéztem az trailer-t, a mai nap folyamán pedig megjelent pár db igencsak figyelemfelkeltő poszter, ezek pedig alaposan meghozták a kedvemet a sorozathoz.

Az iZombie középpontjában egy zombivá változott orvostanhallgató lány Olivia áll, aki egy kórbonctanon vállal munkát, hogy emberi agyakhoz jusson. Ráadásul az agy megemésztésével akaratlanul is megkapja a hallottak emlékeit, ezért végül a társaival mindig nekiáll az adott gyilkossági ügy kinyomozásának. Bár a sztoriban még mindig látok buktatókat, a trailer miatt biztatóan állok hozzá, ráadásul egy DC-s képregény feldolgozásról beszélünk, emiatt pedig még jobban várom már a bemutatót.


A színészgárdát elemezve remek kis csapat gyűlt össze, viszontláthatjuk például Molly Hagan-t (UnFabulous), David Anders (The Vampire Diaries), és Robert Buckley-t is (One Tree Hill), a főhősnő Rose McIver pedig számomra új arc, aminek kifejezetten örülök, első pillantásra szimpatikusnak tűnik, kíváncsian várom, mit fog majd alakítani a képernyőn. 🙂
Március 17-én fog debütálni a sorozat Amerikában, a The CW képernyőjén, addig is, hogy meghozzam a ti kedveteket is a sorozathoz, nézzétek meg a videót.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük