Isaiah Washington visszatér a Grace klinikába!

Dr. Preston Burke hét év után visszatér.
Tudniillik 2007-ben viharos körülmények között távozott Isaiah a sorozatból, pontosabban a sorozat kreátora Shonda Rhimes kirúgta a színészt, amiért ő többször is homofób megjegyzéseket tett akkori kollégájára, T.R. Knight-ra. Ezért is lepett meg a hír, hogy Isaiah az idei tizedik évadban vendégszereplőként visszatér.
Burke természetesen Cristina miatt tér vissza, Shonda ugyanis egy kerettel szeretné lezárni Cristina történetét, aki mint tudjuk az idei évadban látható utoljára. Hogy miért is tér vissza pontosan Burke, és hogyan fog rá reagálni Cristina, az májusban kiderül.
A sorozat egyébként megkapta már a 11. évados berendelést is, és a folytatásban úgy néz ki, eddig mindenki marad (kivéve természetesen Cristina-t). Vajon Burke visszatérésével előbb-utóbb Izzie Stevens is visszatérhet majd? Köztudott, hogy Katherina Heigl nemrég már mondta Shonda-nak, hogy szívesen visszatérne, a kreátor azonban kijelentette, hogy nem szeretné visszaírni a karaktert, ami persze részben érthető, hisz 2009-ben nem éppen baráti viszonyban váltak el egymástól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük