A FOX berendelte négy sorozatának folytatását!

A FOX a múlt héten 4 sorozatának rendelte be a folytatásást.
Köztudott, hogy a Glee és a Bones sorozatoknak már rég be lett rendelve a folytatás, és valószínűleg mindkét sorozatnál befejező évadról beszélünk. A Glee esetén ez biztos, a Bones-nál még nem teljesen, de több mint valószínű. A két sorozat mellé a napokban négy sorozat csatlakozott. A csatorna berendelte a New Girl 4.évadát, a The Mindy Project 3. évadát, a Brooklyn Nine-Nine 2. évadát, végül pedig a The Following 3. évadát is.

A New Girl számomra meglepetés, hisz elég rossz számokat produkál éppúgy mint a Glee. A Glee esetében remélhetőleg nem fogja meggondolni magát a vezetőség, és marad a 6. befejező évad. Sajnos hiába került vissza eredeti, Keddi időpontjában, jelenleg a csatorna legkevésbé nézett dráma sorozata!
További sorozatokat tekintve a Sleepy Hollow második évada már rég be lett rendelve, a többi újoncról pedig nincs hír. Valószínűleg az Enlisted-ből nem lesz folytatás, mondjuk ehhez a csatorna is hozzájárult, hisz mostohán bánt a sorozattal, csakúgy mint tavaly a The Goodwin Games-el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük