Első körben: The Millers (A Miller család)

Nem kötött le annyira, mint ahogy vártam.
Be kell vallanom legfőképp Jayma Mays miatt néztem meg az első két részt, akit imádok, ezért is hiányolom annyira a Glee-ben. Az első két résztől én sokkal többet vártam, sajnos csalódnom kellett. Jayma sem kap annyi szerepet, amennyit megérdemelne. Semmi különleges nincs a sorozatban.

Már az alapsztori is teljesen érdektelen számomra: Tom (Beau Bridges) és Carol (Margo Martindale) Miller több évtized házasság után úgy döntenek, hogy elválnak miután kiderült, hogy fiúk Nathan (Will Arnett) elvált. Lányuk Debbie (Jayma Mays) pedig boldog házasságban él férjével Adam-al (Nelson Franklin). Röviden ennyit a történetről.
A karakterek nekem túlzottan sablonosak, a túlzottan mindenbe beleszóló anya, a nem túlzottan törődő apa, és az őket cikinek tartó fiú. Kb. ezzel el is mondtam a lényeget. Még Jayma sem kapott jó karaktert, az első két részben nem sok szerepet kapott. Tulajdonképpen töltelék karakter volt férjével együtt. A színészekkel úgy érzem nem lenne baj, csak egyszerűen nem kaptak jó karaktereket és kész. Az ízléstelen poénokról pedig nem is beszélve.
Hiába szeretnék még írni többet, egyszerűen nem tudok. Pedig direkt vártam a kritika megírásával pár napot.

Értékelés: 4/10.

Jayma Mays miatt +1 pont. Egyelőre tuti nem folytatom a sorozatot, tehát számomra kasza a sorozat. Aztán ha hallok majd jó véleményeket a sorozatról egyszer talán belekukkantok a folytatásba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük