Tyler Hoechlin visszatér a Supergirl fináléjára! I UPDATE: Calista Flockharttal karöltve!

Íme némi információ a show folytatásával kapcsolatban.

Április 24-én tér vissza a Supergirl második évada a The CW képernyőjére, öt rész maradt hátra, így rá egy hónapra finálézik is a sorozat, ám aggodalomra semmi ok, a csatorna ugyanis már hónapokkal ezelőtt berendelte a soron következő harmadik etapot. A második évadban egyébként történt némi változtatás, a két legfontosabb tényező egyértelműen Cat Grant távozása, illetve Superman feltűnése volt. Nos, mindkét momentumhoz érkeztek hírek a napokkal kapcsolatban, egy nagyon jó, és egy rossz. De kezdjük is a jóval! Még jó, hogy a poszt publikálását követően jöttek az újabb információk.

Tyler Hoechlin visszatér az évadzáró epizódban, Superman pedig a harmadik évadban nagyobb szerepet kaphat majd, ám továbbra is mellékszereplőként tevékenykedik tovább, hiszen nem szeretnék Karát a háttérbe szorítani, vagyis igyekeznek továbbra is a girlpowerre fektetni a hangsúlyt. Személy szerint örülök Clark Kent viszontlátásának, Tyler Hoechlin pedig továbbra is nagy kedvenc, ám csakis addig szól a szívélyes köszöntésem, ameddig nem érzem azt, hogy Kara rovásává válna.

Míg tehát Superman ismét ellátogat National Citybe, addig Cat Graham felbukkanására sajnos egyre kevesebb az esély. Bármennyire is szeretnék a készítők és persze maga Calista Flockhart is folytatni a közös munkát, egyre nehezebben lehet időpontot egyeztetni a színésznővel, többek között azért is, mert a férje Harrison Ford rövid időn belül elkezdi forgatni az India Jones ötödik részét… Bízzunk persze abban, hogy ha már ebben a szezonban nem is, de a harmadikban mindenképpen találkozhatunk még Cat Grahammel.

UDPATE: Az időpont egyeztetés valóban nem ment olyan gördülékenyen, mégis összehozták, így nagy örömmel jelentem be nektek, Cat Graham is viszontlátható lesz az utolsó két epizódban. Több információt nem lehet tudni a ideiglenes látogatásával, mégis azt gondolom, hogy ez simán a nap híre, nemigaz? 🙂

És ha már annyiszor emlegettem az ősszel érkező harmadik évadot, akkor nem szabad elmenni amellett a tény mellett sem, hogy a jelenleg visszatérő szereplőként fel-felbukkanó Lena Luthor állandó szereplővé avanzsál a folytatásban, ám a Katie McGrath által megformált karakter az “előléptetés” ellenére sem fog minden epizódban szerepelni. Nyilvánvalóan ez elsősorban abból a szempontból jó a stábnak, hogy így hosszútávon számolhatnak a karakterrel, és nem kell félniük attól, hogy időközben átmenne egy másik sorozatba a színésznő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük