Glee: Dianna is biztosan visszatér a századik epizódban!

Ryan Murphy meghívta az eredeti szereplőket, hogy térjenek vissza a 100. epizódba!

A sorozat hamarosan elérkezik a jubileumi századik epizódjához, és a jeles alkalomból a sorozat nemrég szavazást indított el, milyen már elhangzott dalt adjanak elő újra a különleges epizódban, természetesen egy kicsit átdolgozva. A szavazás lezárult, hogy eredményhirdetés lesz-e azt nem tudni, de legkésőbb az epizódban megtudjuk. 🙂

A napokban pedig a sorozat kreátora twitterre kiírta, hogy szeretné összetrombitálni az eredeti csapatot a jeles alkalomra. Heather Morris, Amber Riley, Harry Shum Jr. és Mark Sailing már vissza is jeleztek, hogy szívesen visszatérnek. Így Britany, Mercedes, Mike és Puckerman már biztos benne lesznek. Tegnap pedig Ryan Murphy azt írta ki a twitterre, hogy Dianna Agron is visszatér! Mondanom sem kell, mennyire örülök a hírnek, ezer éve nem láttuk már Quinnt, kíváncsi vagyok mi történt a lánnyal! 🙂

Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen történetet fog kitalálni Ryan, amivel mindenkit vissza lehet hozni egy csapásra. Legutóbb Quinn és Britany kivételével jött össze a csapat, Finn búcsúztató epizódjában.

Előre félek a muppet-es résztől.
Ami a részek minőségét illeti, nem szeretnék bőven írni róla, majd a félévadzáró után, azonban elég felemás érzéseim vannak az epizódok után. A legtöbb jelenet elhanyagolható lenne, szeretnék már végre egy olyan részt látni, ami olyan jó, mint amilyen régen volt. A múltheti epizódot nem láttam még, de eddig csak rosszat halottam volna, a tegnapi epizód meg karácsonyos volt, ami eddig sosem sikerült jól, kétlem, hogy az idei kivétel lenne.
Nagyon remélem, hogy jövőre, amikor visszatér a sorozat jobb epizódok fognak születni, mert ezek a mostani részek nem méltók a sorozathoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük