A tizedik évaddal véget érhet a Dr. Csont!

Az egyik kedvenc sorozatom hamarosan véget ér!

Habár itthon még csak a nyolcadik évadot adja az RTL Klub, (amit egyébként most szüneten van), Amerikában már a kilencedik évadot tapossa a sorozat. A széria egykor nagyon sikeres volt, de évről-évre esik a nézettsége. Még mindig elég jó számokat hoz Amerikában (itthon pedig továbbra is a legnézettebb heti sorozat), de a folyamatos csökkenés miatt elkerülhetetlen a befejezés. Még nem rendelték be a tizedik évadot, de erre elég sok esély van. A FOX elnöke szerint még maximum egy évadnyi sztori van a történetben, így a 2014/15-ös évadban nagy valószínűséggel véget fog érni a sorozat.

Én igazából nem tudok nyilatkozni, hogy valóban rá férne már a befejezés, hisz sok részét nem láttam már, remélem nem esett a minősége a negyedik-ötödik évad óta. Nagyon remélem, hogy tényleg megkapja a tizedik évados berendelést, és ezzel együtt megkapja az esélyt, hogy minden szálat elvarrva, méltóságteljesen érjen véget Bones és Booth története.

A 2014/15-ös évadban nem csak a Bones ér(het) véget, hanem egy másik kedvenc sorozatom is, a Glee, de erről már írtam. Míg a Bones folytatódhat még, addig a Glee sajnos már nem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük