Casting hírek: Új szerepben a Glee, One Tree Hill és Teen Wolf egykori szereplői!

Érdekes casting hírek érkeztek a napokban.

Mivel a nyár folyamán kezd neki a stáb az őszi sorozatok aktuális évadjainak előkészületeibe, ezért a szokásosnál még több castingolásokat lehet olvasni különböző oldalakon. Most összegyűjtöttem nektek három olyan casting hírt, amelyeknek személy szerint nagyon örülök, hiszen egykoron általam közkedvelt sorozatokban játszottak, és ősszel vagy a midseason során olyan sorozatokban láthatom viszont őket, amelyeket én is nézek.

Bryan Greenberg leginkább a két évadot megélt HBO-s How to Make It in America sorozatból lehet ismerős a nézők számára, amit itthon Kergetjük az amerikai álmot címmel mutattak be, de számomra a One Tree Hillben nyújtott emlékezetes alakítást, Jake a cuki kislányával együtt szép párost alkothatott volna Peytonnel, de ugyebár tudjuk mi lett ennek a vége. Szóval Bryan ezúttal a The Mindy Project ősszel bemutatkozó ötödik évadában kapott visszatérő szerepet. Egy Ben nevű gyermekápolót fog alakítani, aki Mindy gyermekének folyamatosan változó betegsége miatt kerül majd képbe. Rajta kívül visszatérő szereplői státusz kapott még a Red Band Society egykori ápolónője, Rebecca Rittenhouse is, aki ezúttal egy kissé gonosz doktornő szerepében láthatjuk viszont. Azt hiszem ideje lesz felhoznom a lemaradásomat. 🙂


jane-lynch

Jane Lynch, a Glee egykori edzőnője a sorozat véget érését követően rögtön egy új sorozattal tért vissza a tévé képernyőjére, ám az Angel from Hell nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így egy évad után kaszát is kapott a show. A színésznő mégsem pihen, hiszen ezek után egy újabb szériában fog feltűnni, ám ezúttal vendégszereplőként. Az ABC-n futó The Real O’Neals második évadában találkozhatnak majd vele a nézők, de ez a casting hír annyira friss, hogy egyelőre több információ nem áll rendelkezésre.


keahu-kahuanui

A végére tartogattam a számomra legkedvesebb hírt. Keahu Kahuanui még 2014-ben hagyta ott a Teen Wolf stábját, és azóta is vártam, hogy ismét felbukkanjon vagy Beacon Hillsben vagy akár egy másik szériában. Ennek most jött el a pillanata, hiszen éppen ma derült ki, hogy szerepet kapott a The Originals midseasonban érkező negyedik évadában, amelyben ismét egy meleg karaktert kapott. A leírás szerint egy édes, szexi, bájos Ben nevű srácot fog alakítani, aki Josh barátja lesz és természetesen tisztában lesz a természetfeletti dolgokkal, ami pedig további jó hír, hogy már rögtön a második epizódban fel fog bukkanni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük