Nincs több Grace klinika, Vámpírnaplók és Gossip Girl az RTL-en!

A csatorna nem tervezi folytatni a sorozatokat.

Nem valami jó érzés egy ilyen hírre ébredni, de a Sorozatwiki információi szerint az alacsony nézettségre hivatkozva az RTL egyelőre nem tervezi megvenni Grey’s Anatomy, The Vampire Diaries és a Gossip Girl következő évadjait. Azt nem lehet tudni, hogy a döntés végleges-e, mindenesetre a szinkronos nézőknek két lehetősége maradt: vagy várnak akár éveket is, mire talán egy másik csatorna folytatni fogja a vetítést, amire az esély megvan, hiszen A Grace klinikát például a magyar FOX és FEM3 is rendszeresen vetíti, vagy pedig feliratosan követik tovább a sorozatokat.

Mindenképpen elég nagy érvágás a rajongókkal szemben, pláne annak fényében, hogy bármelyik kábelcsatornájuk kínálatában simán elférne bármelyik sorozat, a legjobb példa erre a Chuck, amit az RTL Klub kezdett adni, majd a Cool TV-re került át, végül pedig az RTL+ fejezte be a sorozatot. A Vámpírnaplók is a harmadik évadától kezdve a Cool TV volt látható, ezért sem érthető, hogy miért nem tervezik megvásárolni a hatodik és az azt követő etapokat. A leglogikátlanabb döntést mégiscsak a Gossip Girl esetében hoztak, hiszen már csak egy tíz részes hatodik évad lenne hátra a sorozatból…

Az alacsony nézettség egyébként sem túl helytálló indok, hiszen a Sorozatjunkie pont a múlthéten írta meg, hogy A Grace klinika annak ellenére fért fel a sorozatos TOP10-es listára, hogy éjfél után kerültek adásba a kilencedik évad epizódjai.

Bár mindhárom sorozatot nyomon követtem már az elmúlt évek során, a leginkább mégiscsak A Grace klinikát sajnálom, hiszen ahogy már többször is említettem az oldalon, annyira jól sikerült kiválasztani a magyar hangokat, annyi pluszt tudtak hozzáadni egyes karakterekhez, hogy csakis szinkronosan voltam hajlandó nézni. Ezek után azonban sajnos kénytelen leszek már feliratosan nekikezdeni majd a soron következő tizedik etapnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük