Lássuk kik is térnek vissza a Teen Wolf utolsó tíz epizódjára!

Több rég nem látott karakter is visszatér, ugyanakkor lesz aki távozik.

Ma este kezdetét veszi a véghajrá, elstartol ugyanis a sorozat hatodik és egyben utolsó évadának második fele, amelyben rengeteg izgalmat ígérnek a készítők. Stilinski seriff megformálója, Linden Ashby nemrégiben elárulta, hogy nem mindenki számára ér véget boldog befejezésként, amit most a széria kreátora, Jeff Davis is megerősített, valamint azt is elárulta, hogy az eddig ismert szerelmes párok közül nem sok mindenki marad együtt az epizódok során. Ugyanakkor végre arról is lerántotta a leplet, hogy mégis kik fognak visszatérni Beacon Hillsbe, hogy méltó búcsút vehessenek hűséges nézőinktől. Ahogy arra számítani lehet, annyira sok jó karaktert termelt ki a sorozat a hat évada alatt. hogy sajnos esély nem volt mindenkit visszahozni.

De lássuk akkor, hogy kik fognak biztosan visszatérni, illetve kik azok, akikre már nem számíthatunk:

Dylan  O’ Brian (Mieczyslaw “Stiles” Stilinski)

Jó hír, hogy Stiles nemcsak egy epizódra tér vissza, Jeff Davis szerint ugyanis a mai epizód mellett látható lesz még néhányban, annak ellenére, hogy Dylan O’Brian a napokban nyilatkozta azt, hogy valójában ő már nem is állt szerződésben a produkcióval, így eredetileg nem volt tervben a visszatérése, mégis időt tudtak szakítani a forgatásra az alatt a pár hét alatt, amíg a városban tartózkodott.


Tyler Hoechlin (Derek Hale)

Stiles mellett egykori alfa vérfarkasunk jelenlétére is nemcsak egy rész erejéig számíthatunk, aki az ígéretek szerint szintén felbukkan már a mai epizódban is.


Colton Haynes (Jackson Whittemore)

Egy nagyon rég nem látott szereplő is visszatér, bizony Jacksonról van szó, aki még a második és harmadik évad között költözött Londonba. Remélem azért megfogunk tudni néhány információt arról, hogy mégis mit csinált ez alatt a közel öt év alatt.


Charlie Carver (Ethan Steiner)

Az egykori iker vérfarkasok egyike is tiszteletét teszi még a városban, nem nehéz kitalálni, vajon kiről is lehet szó. Igen, Ethan érkezik, ám arról egyelőre nem szól a fáma, hogy egyedül vagy esetleg Danny társaságában valósul meg mindez.


Michael Hogan (Gerard Argent)

Negatív szereplőkből sem lesz hiány, többek között Allison nagyapja személyében, én pedig szívből remélem, hogy Scotték mielőbb elintézik Allison nagyapját.


Cody Christian (Theo Raeken)

És ha már szóba kerültek a negatív szereplők, még mindig nem tudom eldönteni, hogy Teo mégis hova tartozik, de tény, hogy egyre több pozitív cselekedeteket vitt véghez a 6A-ban, remélhetőleg ez a folytatásban sem fog változni.


(Matthew Del Negro) Rafael McCall

Végül, de nem utolsósorban Scott édesapja is visszatér, hogy részt vegyen a végső csatában.

És akkor, az ígéreteimhez híven jöjjenek a kevésbé jó hírek, vagyis azok akik a kreátor szerint biztosan NEM térnek vissza:

Crystal Reed (Allison Argent)

Sajnos nem kell tartanunk egy nagy Argent família összeborulástól, ugyanis Allison biztosan nem tér vissza. Mondjuk logikusan gondolkodva érthető a döntés, nehezen lehetne visszahozni egy halott szereplőt, ettől függetlenül egy visszaemlékezésben szívesen viszontláttam volna Crystalt.


Arden Cho (Kira Yakamura)

Allison mellett Scott másik ex barátnőjére sem számíthatunk az utolsó tíz epizódban, vagyis a jelek szerint Kira továbbra is a Skinwalkers társaságát “élvezi”. Őszintén szólva emiatt igenis csalódott vagyok, Kira mindig is közel állt a szívemhez, éppen ezért természetesen szívesen viszontláttam volna, akárcsak egy epizód erejéig is.


Victoria Moroles (Hayden Romero)

Nemcsak Scott kapcsán szolgálhatok rossz hírrel, hanem a fiatalabb generációt képviselő Layden párossal kapcsolatban is, Hayden ugyanis nem fog visszatérni az utolsó tíz epizódra. Igaz ebben az esetben nem dramaturgiai okok vezettek a döntés meghozására, hanem sokkal inkább az játszott szerepet, hogy a színésznő, Victoria Moroles éppen egy filmet forgatott, már a 6A felvétele  közben is, akkor azonban nehezen ugyan, de össze lehetetett egyeztetni, hogy mindkét produkcióban jelen legyen, most viszont ez nem jött össze.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük