Witches of East End: Kezdett a második évad

Erősen látszott a részen, hogy építkeznek az írók.

Nem fogom önmagam ismételgetni, nem mondok azzal semmi újdonságot, ha azt mondom, már nagyon vártam, hogy a sorozat visszatérjen. Amint lehetett meg is néztem az évadkezdő részt, amiben sajnos csalódnom kellett egy picit. Maga a rész összességében nem volt rossz, de én többre számítottam. Egyáltalán nem volt olyan izgalmas, mint a pilot volt. Ettől függetlenül én még optimistán állok a dolgokhoz, és hiszem a további részek sokkal jobbak lesznek. Legalábbis az esély megvan rá, de még mennyire. Már a kezdésben rögtön kaptunk egy új szereplőt, aki nagyon rejtélyes, valamint egy új fő gonoszt is, akiről még szinte sem tudunk.
A Kép alatt Spoileresen folytatom.
Az első évad utolsó részében ugyebár leomlott az a fal, ami a mi világunk és Asgard között volt, és már akkor átjött valaki rajta. Ez a valaki annyira nem akarja felfedni kilétét, hogy kitörölte a lányok emlékezetét. A bekezdésben említettem egy új szereplőt, természetesen Frederich-re gondoltam, a lányok bátyjára, aki a család fekete báránya. Egyszer már elárulta a családját, kíváncsi lennék a részletekre, mert most így egyelőre nem tudom megítélni a karaktert, hogy jó-e vagy rossz. Éppen ezért azon sem lennék meglepődve, ha kiderülne, ő törölte ki a többiek emlékeit. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok erre a szálra, remélem jól sül el a végén. A karaktert egyébként Christian Cooke kapta meg, aki első benyomásra nagyon jól hozta a titokzatos karaktert. Azt azonban meg kell említenem, hogy egyelőre (még?) nem érzem azt, hogy a későbbiekben áttudna váltani egy szerethető és szimpatikus karakterré.
Az epizód másik része a Gardiner tesók körül, pontosabban Dash körül forgott. Nem tudom eldönteni, hogy azért vannak látomásai a Killian-ről, mert lelkiismeret furdalása van-e vagy egyszerűen kezd megőrülni. A viselkedése alapján utóbbira tippelnék, hisz az előző évadban megérintette azt a halálos növényt. Akárhogy is van, engem egyelőre ez a rész nem túlzottan foglal le, ám ha jó irányba terelik a történéseket, akár még jól is elsülhet. Az viszont már érdekesebb, ahogy egyre jobban felfedezi az erejét, valamint már nyomozásba is kezdett. Akárhogy is, nem gondoltam volna, hogy a karaktert elfogják vinni a gonoszabb irányba, de Eric Winter egész jól hozza ezt a figurát. De most már beszéljünk egy picit Killian-ről is. Meglepődtem, mikor a végén mutatták Killian-t, ahogy nagyon jól érzi magát Santo Domingo-ban, közben Freya meg belebetegszik abba, hogy semmit sem tud róla. Két lehetőség van: vagy amnéziás lett, ami teljesen érthető lenne a fején lévő sérülés miatt, vagy tudatánál van, és egyszerűen csak el akarja felejteni Freya-t, hisz ő azt hiszi, hogy hozzáment a bátyához.
Ha már Freya: hozza a szokásos formáját, se nem erős, se nem gyenge, pont jó. Azt azért be kell ismerni, hogy Jenna Dewan-Tatum nagyon szép. A többi szereplőről még annyit, hogy Wendy még mindig nagyon jó, bár most nem sokat szerepelt, mégis azok a jelenetek valahogy annyira jók lettek. Szeretem a beszólásait. Ingrid-et még mindig nem tudom hova tenni, az viszont mindenféleképpen pozitívum, hogy már nem óckodik annyira a varázslattól, és képes volt bevetni az érdekében. Apropó, érdek. A Bűbájos boszorkákban ezt nem lehetett bevetni, vagy ha mégis megpróbálták a lányok, általában a visszájára sült el. Na de vissza a földre. Ha már ennyi mindenkit megemlítettem a családból, nem maradhat ki Joanna és Victor sem. Most mindketten semlegesek voltak számomra.
Értékelés: 7/10.
Egy erős közepesnél többet most nem tudok adni. Mindenesetre már várom a következő részt, amint lesz felirat hozzá, megnézem. Nagyon remélem, hogy nem kell majd csalódnom a sorozatban, amit annyira megszerettem, az első évadban nyújtott teljesítmény miatt. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük