Liptai Claudiával és egy rakás RTL-es arccal rajtol el áprilisban A Nagy Duett hatodik évada a TV2-n!

Már csak közel két hetet kell várni a rajtig.

Április 15-én visszatér az utóbbi évek egyik legszórakoztatóbb showműsora, A Nagy Duett, amelynek házigazdája ismét az a vérprofi Liptai Claudia lesz, aki az előző négyet is levezette – egyedül a tavalyi szériából maradt ki – ám meglepő módon egyedül viszi majd a műsort, csakúgy mint tavaly Till Attila.

A műsorvezetői szokások mellett a zsűriben is lesz ám változás, ugyanis idén már harmadjára cserélődik le az ítészek csapata, egyedül Kasza Tibi maradt az állandó szereplő, aki már a kezdetek kezdete óta jelen van. Tibihez ezúttal a Megasztárban megismert, majd a Jóban Rosszban egyik állandó szereplőjévé avanzsált Nagy Adri, illetve az Eurovízió után a Sztárban sztár színpadát is megjárt Pápai Joci lett. Kétségkívül érdekes választás, én mindenesetre előre bizalmat szavazok a szerkesztőknek, hiszen legalább annyira szerettem Balázs Kláriékat, mint Cooky-ékat is. Mind a két felállás során változott a dinamika, kíváncsi leszek ezúttal mi lesz a helyzet. 🙂

A ma bejelentett versenyzőpárosok miatt azonban picit szomorú vagyok, ugyanis a csatornának ismét sikerült főként korábbi RTL-es “felfedezettekkel” megtölteni az idei műsorfolyamot, ami főképp a profi előadókra igaz, ez alól csakis Kollányi Zsuzsi és Marcellina a kivétel. Azért is bosszantó ez a döntés, mert bizony a TV2 is kitermelt már a 20 év során elegendő énekest, ahhoz, hogy simán feltöltsenek egy mezőnyt. Elég csak a The Voice és a Rising Star korábbi versenyzőire gondolni. Ezt a kissé negatív érzést mindenesetre most elengedem, és igyekszem mindenkinek kellő esélyt biztosítani a bizonyításra.

Szóval, íme a párosok:

  • Csobot Adél és Rózsa György
  • Gergely Róbert és Megyeri Csilla
  • Gönczi Gábor és Erdélyi Tímea
  • Horváth Tamás és Balázs Andi
  • Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván
  • Marcellina és Pumped Gabo
  • Takács Nikolas és Tápai Szabina
  • Szabó Ádám és Keveházi Krisztina
  • Tóth Andi és Rippel Feri
  • Wolf Kati és Fodor Rajmund

Április 15-én tehát ismét mikrofont ragadnak az énekelni nem feltétlenül tudó sztárok is, aztán majd meglátjuk, hogy mennyire lesznek képesek elvarázsolni a nézők figyelmét. A szavazás terén is lesznek ám változások, hiszen ezúttal nem balra vagy jobbra kell majd nyomni a kis fülecskéket TV2 Live applikációban, hanem pontozni kell majd, méghozzá 1-10 pontig terjedő skálán! A kiesés terén viszont marad a már jól bevált séma, vagyis a második körös szavazást követően az a páros fog kiesni hétről-hétre, akik a legkevesebb pontokat kapták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük