Megszűnik az MTV Hungary!

Decemberben megszűnik az MTV Hungary csatorna.

A Viacom érdekeltségébe tartozó lokális MTV Hungary csatorna, a DTV News információi szerint december elején befejezi a sugárzást, helyette a pán-európai verzió, az MTV European lesz elérhető a hazai szolgáltatók kínálatában. A változás annak ellenére kövezik be, hogy egy hónapja még fejlesztéseket, és megújulást tervezett az MTV Hungary, most viszont úgy tűnik, meggondolták magukat, és inkább megszűnés mellett döntöttek.

Az, hogy az MTV Europe kap-e magyar hangsávot, avagy ezentúl angol nyelven lesznek élvezhetők a reality-k, jelenleg még nem ismert, bár meg nem erősített iparági források szerint magyarul fog szólni, de hamarosan kiderül.

A csatornán egyébként olyan sorozatok láthatóak, mint a Washington Heights (Küzdj a céljaidért!), vagy az Awkward (Kínos) de az L.A. Complex (Hollywoodi álmok) is az ismertebb szériák közé tartozik.

A sorozatok mellett rengeteg reality látható többek között a Geordie Shore, Tini mamikTinikuckó, vagy a Rémes randi.
Ami engem illet, nekem már kb. három éve nincs MTV-m, is igazából nem is hiányzik. Mostanában egyedül az Awkward (Kínos)-t nézem, de azt is már felirattal, mivel rájöttem, hogy a csatorna egy két helyen megvágja…
Amint lesz erről több hír, természetesen tájékoztatlak titeket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük