Szünet nélkül folytatódik tovább A Grace klinika a TV2 sorozatcsatornáján!

Meglepő ám annál örömtelibb a TV2 döntése.

Az RTL Klubról TV2-re költöző, hányattatott sorsú kórházas sorozatnak jövőhét szerdán kerül adásba a sorozat tizenharmadik évadának utolsó része, és ellentétben az eddigi hagyományokkal – mely szerint miután véget ért egy premier évad, elkezdik ismét leadni ugyanazt az évadotmár a rákövetkezendő héten, egészen pontosan március 17-én elstartol a tizennegyedik évad a Prime képernyőjén, a jól bejáratott este 11 órás sávban. Remélhetőleg a sorozat jó előre bebiztosította magának ezt az időpontot, és a tizennegyedik után megállás nélkül jön majd a tizenötödik, tizenhatodik és a tengerentúlon most is képernyőn lévő tizenhetedik etap.

Na de ne szaladjunk annyira előre, és foglalkozzunk egy kicsit a soron következő, tizennegyedik évaddal, ami két szempontból is említésre méltó. Egyrészt a távozó főszereplők miatt, merthogy két karakter is kisétál majd az évad végén a Grey-Sloan Memorial Kórház ajtajain, és egy jó darabig semmiféleképpen sem fognak visszatérni. Ám az előző évadokkal szemben ők nem önként fognak távozni, hanem dramaturgiai és valószínűleg költségcsökkentés miatt kényszerülnek távozni. Ide kattintva szembesülhettek a távozókkal, akik a távozásuk alkalmából egy-egy búcsúvideót is kaptak a marketingesektől… 🙁

Másrészt pedig egy vidámabb dolog miatt is különleges a tizennegyedik kiadás, hiszen ebben az évadban érte el a sorozat a 300. epizódját. A következő, 400-as szintet már csak a tizennyolcadik évaddal érhetné el a sorozat, amit jelen álláspont alapján nem biztos, hogy el is fog érni.

Grey’s Anatomy (A Grace klinika) – A tizennegyedik évad
Premier: 2021. március 17. szerda 23:00 Prime

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük