Sajtóközlemény: Hétfőn startol az RTL II-n a Magyarul Balóval

Február 2-án indul az RTL Magyarország napi közéleti háttérműsora.

Hogy ne csak mindig a TV2 Sajtóközleményeit osszam meg veletek, most egy hamarosan induló RTL-es műsorról olvashatjátok el az eddig megjelent információkat. 🙂
A műsorvezető Baló György három év után tér vissza a képernyőre, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Az új műsorról az RTL Klub reggeli magazinműsorában, a 8:08 – Minden reggelben mesélt:

“Vannak a klasszikus értelemben vett újságírói kérdések: ki, mit, mikor, hol, hogyan és miért? Azt gondolom, a híradókból meg lehet tudni, hogy ki, mit, mikor és azt is, hogy hol, arról talán kevesebbet, hogy hogyan és miért? Inkább erről lesz szó ebben a műsorban” – mondta az interjú-műsorról Baló, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza majd fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. “Az aktualitásokról fogunk beszélni, de nem feltétlenül a napi aktualitásokról. Két fajta aktualitás van, az egyik napi, a másik olyan, ami a levegőben van, beszélünk róla, de naphoz nehezebben köthető. Ez az az aktualitás, amiről sokkal kevesebb szó esik ma Magyarországon.”

Baló György, arról is mesélt, mi motiválja őt elsősorban mostani munkájával kapcsolatban. “Meg kell próbálni hozzájárulni ahhoz, hogy a nézők, akik megtisztelik ezt a műsort a figyelmükkel, azok többet tudjanak meg saját magukról, az országról. Informáltabb, tájékozottabb választópolgárok legyenek.”

A február 2-án Magyarul Balóval címmel induló műsor 21:30-tól lesz látható az RTLII-n, majd a műsor ismétlését aznap megnézhetik az RTL Klub nézői is, 23:30 körül.

Kép forrása: RTL Sajtóklub

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük