Teljesen odavagyok Polyák Rita debütáló dalától!

Azt hiszem pont ilyen egy jó dal receptje.

A múlthéten jelent meg Polyák Rita legelső videoklipje egyben dala is, melyet teljes egészében maga írt. Ritának nem újdonság az éneklés, hiszen 2007-ben már bebizonyította tehetségét a Csillag születik első szériájában, ahol többek között Kocsis Tibor és Janicsák Veca is megmérettette magát. Bevallom őszintén kicsikét sajnálom is, hogy ennyi időt kellett várni, mire az énekes pályafutását is kvázi napirendre tűzte, ám természetesen érthető, hiszen három évig állandó tagja volt az RTL Klub fikciós sorozatának, az Éjjel-Nappal Budapestnek, ahonnan egyébként nem távozott teljesen, hiszen amíg a karaktere Regina egy időre búcsút intett Budapestnek és a barátainak, addig Rita továbbra is a sorozat szerves tagja, csak ezentúl már a kamera másik oldalán van fontosabb szerepe, mégpedig rendezőként.
Visszatérve a zenei pályájára, első dala nagyon ötletesen A gyűrű súlya címet kapta, mely alapvetően arról szól, hogy mégis hogyan érezheti magát egy olyan fél, aki harmadikként lép be egy párkapcsolatba, vagyis az eredeti páros egyik tagja titokban vele csalja meg a szerelmét. Megmondom őszíntén, mivel a dalszöveg néha elég kétértelmű, éppen ezért nekem nem esett le a fő mondanivalója, csak miután megnéztem a Reflektor által készített riportot, amit itt találhattok meg.
Maga a dal tehát mint mondtam rendkívül fülbemászó, a hangszerelése egyszerű mégis nagyon ötletes, a legjobban pedig maga a felépítése tetszik: imádom, ahogy helyenként félbeszakítja a mondanivalóját egy-egy szó megnyújtásával. Nehéz ezt szavakba önteni, inkább ha tehetitek, nézzétek meg ti is. Egy biztos, Ritának gyönyörű hangja van, a videoklip pedig teljes mértékben tükrözi a dal mondanivalóját.
Szóval hallgassátok illetve nézzétek meg ti is Rita debütáló videoklipjét, én pedig már nagyon várom a következő alkotását. 🙂

Fotó: RTL Sajtóklub

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük