Két éves lett a Media-Világa!

Perce pontosan két évvel ezelőtt nyitotta meg virtuális kapuit az oldal!

Hihetetlen két év áll mögöttem, sok szempontból is, ám leginkább annak örülök a legjobban, hogy immáron két éves az oldal. Nem tagadom, az utóbbi időben sajnos egy párszor megfordult már a fejemben a zárás gondolata, de nem azért, mert már nem szeretem az egész közeget, hanem a rendkívül kevés idő miatt. Kissé maximalista vagyok, és a legtöbb esetben úgy állok a dolgokhoz, hogyha valamit nem tudok valamit 100 %-osan elvégezni, akkor elkezdeni/folytatni sem érdemes. Aztán megembereltem magam, és ha néha csak csökkentett üzemmódban is, de két éve folyamatosan üzemel az oldal, és ez természetesen nektek is köszönhető!
Tavalyhoz képest szerintem ismét csak fejlődtem az írások során, ami nagyrészt a könyvolvasások eredménye is, hiszen valóban igaz az a mondás, miszerint olvasás közben lehet a legtöbbet szókincset fejleszteni. Nos, örömmel jelenetem, hogy az olvasás a továbbiakban is része lesz az életemnek, éppen emiatt könyvkritikák is várhatóak majd folyamatosan. 🙂
A tartalommal kapcsolatban a továbbiakban nem szeretnék ezúttal kitérni, hiszen azt megtettem már bő két hét héttel ezelőtt, sokkal inkább szeretnék köszönetet mondani nektek, látogatóknak! El sem tudjátok képzelni, mennyire örülök annak, hogy szinte hónapról-hónapra csak nő és nő az oldallátogatások száma. A csúcs eddig az Augusztusi hónap volt, amikor is összesen 2901 oldalletöltést generáltatok, és az már most látszik egyértelműen, hogy a tavalyi, vagyis 2014-es adatokat már réges-rég meghaladtuk, amiért rettenetesen boldog vagyok!
Nagyon szépen köszönöm még egyszer az eddigi sikereket, remélem a jövőben is fel-fel látogattok majd, hiszen az idő nem állt meg, reményeim szerint mi pedig ezerrel robogunk tovább. Boldog születésnapot, Media-Világa!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük