Idén karácsonykor sem maradunk Reszkessetek betörők nélkül!

Ám ezúttal már a TV2-re érdemes majd kapcsolni.

Még az RTL Klub által sokat szajkózott “Nincs karácsony Kevin nélkül” szlogen idén megdőlni látszott, miután hosszú évek után ezúttal a TV2-nél landolt a franchise jogai, és a kiadott műsorstruktúrában nem kapott helyett egyik Macaulay Culkinnal készült film sem, csupán a későbbi részek, amelyek viszont korántsem lettek annyira sikeresek mint a majdnem 30 éves elődje.

Ma azonban egy sajtóközlemény keretein belül a csatorna programigazgatója, Fischer Gábor bejelentette, hogy nem szeretnének szakítani a már jól bejáratott hagyománnyal, éppen ezért nem hagyják cserben a filmsorozat kitartó nézőit. December 24-én 21:15-től kerül leadásra az első rész, míg a másodikra másnap lehet számítani, méghozzá 20:35-től. Külön érdekesség, hogy szentestén a kultikus filmet az egyébként SuperTV2-n futó Sztárban sztár +1 kicsi karácsonyi kiadás fogja megelőzni az anyacsatornán, amelyben valószínűleg ünnepi dalokkal fognak színpadra lépni a versenyzők.

Ami Kevinéket illeti, nos évekig erősítettem én is a hűséges nézők táborát, de 2015-ben elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy tavaly már egészen egyszerűen nem szerepelt a karácsonyi programjaim között. Kitudja, talán idén mégiscsak visszatérek rá, ha már úgyis be lesz kapcsolva a tévém a Sztárban sztár +1 kicsi miatt. 🙂

A különleges bejelentéshez természetesen egy különleges ajánló is dukál, amelyben a csatorna nagyágyúi, vagyis Liptai Claudia, Ördög Nóra, Till Attila, Majoros Péter Majka illetve a frissen átigazolt Stohl András reklámozzák a filmet. Érdekességképpen itt az RTL 2014-es, ide  kattintva a 2015-ös, végül pedig a 2016-os ajánlóit tudjátok megnézni. Nektek melyik tetszik jobban?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük