Halálos iramban: Wiz Khalifa – See You Again

Szép emléket állít Paul Walker előtt.

Április eleje óta játsszák a moziban a Fast & Furious film hetedik részét, amit itthon stílusosan Halálos iramban mutattak be. A filmhez természetesen készült egy zenei album is, mely elkészítésén olyan ismert előadók vettek részt, mint David Guetta, Skylar Grey, Flo Rida, vagy éppen Iggy Azalea.

Wiz Khalifa is írt egy dalt a film számára, Charlie Puth közreműködésével, melynek videoklipje a napokban debütált. Bár egy kicsit messze áll tőlem ez a stílus, amit szám képvisel, mégis azt kell, hogy mondjam, összességében igen is bejön, főképp Charlie Puth miatt, akinek igen érdekes hangja van, természetesen a szó pozitív értelmében. 🙂 De elsősorban nem is a dal miatt ragadtam a billentyűzetet a kezembe, hanem sokkal inkább a hozzá készült videoklip miatt, ami sok-sok filmbeli jelenetet tartalmaz, köztük a legutolsót is, amelyben Paul Walker karaktere, Brian szerepel. Véleményem szerint nagyon megható lett a videó, érdemes legalább egyszer megnézni.

Mint ismeretes, Paul Walker 2013. november 30-án hunyt el, egy autóbaleset következtében. Igazán sajnálom, amiért ilyen korán ment el, hiszen tehetséges színésznek tartottam, ráadásul a jó ügyek mellé sokszor kiállt. Halála napján is volt egy jótékonysági akciója…

A film azért is különlegesebb a többinél, mert Paul-nak sajnos nem sikerült minden jelenetét leforgatnia, ám a testvéreinek köszönhetően, na meg persze a CGI technika alkalmazásával mi nézől elvileg ebből semmit sem vehetünk észre. Még nem volt szerencsém a hetedik részhez (sőt tulajdonképpen azt sem tudom, hogy melyik részét láttam már), de szerintem a nyáron sort fogok rá keríteni.

Vin Diesel egyébként a napokban jelentette be az MTV Movie Awards gálán, hogy hamarosan elkezdik forgatni a nyolcadik és egyben utolsó részt is, melyben elvileg minden szálat elvarrnak majd. Paul Walker karaktere, Brian valószínűleg már nem fog szerepelni benne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük